Civic FC5 Bakım ve ürünler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seref59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar 2017 civic benzin LPG eko eksutive aracım . Fc5 diye geçiyor.
90.000 bakimini yaptıracağım şimdi .
75 80.000’de iken LPG arızası almıştım araba kendi kendine istop ediyordu LPG’nin bütün ayarlarını değiştirdik sonra biz servise götürdüm orada da bazı parçaları değiştirdiler en sonda bu sorun halloldu .
Şimdi normal 90.000 bakımı yaptıracağım yağ filtreleri falan bu ürünleri nereden daha uygunu alabilirim ya da bunlarla alakalı tavsiyeniz var mı şu marka daha iyidir ya da şunu daha iyi olur tarzında eminim burada benden çoğunuz daha iyisini biliyorsunuzdur o yüzden size soruyorum ,
Ve fren balatalarını da değiştirmek istiyorum bu fren balataları konusunda da bana destek verecek bilgi verecek hangi markayı nereden daha uygunu alabilirim tarzında .
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aracınız
Civic FC5 2017
14/10/2024 tarihinde yetkili serviste 90000 bakımını (lpg'li) 5.890 tl ye yaptırdım. yetkili servis 80000 bakımında arka fren balatalarınız bitmek üzere demişti değiştirmemiştim. onuda bir ay önce TRW balata ile özel serviste değiştirdim. ötme vs olmadı bir kaç gün sürtme sesi gibi bir ses geldi. usta alışınca kesilir dedi bir kaç gün sonran oda kesildi. garantisi biten araçları yetkili servis kampanyalı fiyattan bakım yapıyor. isterseniz fiyat alabilirsiniz. tavsiyem yetkili serviste yaptırmanız bakımları. tabi imkan meselesi.

Geri