Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MENTION=80]mehmetzengin[/MENTION] abi diyeceğim izninizle size, valla yok olsa kimse alınmasın darılmasın derhal volvoya geçicem )) evet 2002 civic sedan
nasıl aynı yaştayız ya he 92 doğanı 92 de doğanı var diye düşündüm kendime kafa atıcam yemin ederim )) şuursuzum bir volvo takıntım var eskiden beri çok seviyorum gerçi şu an inanılmaz artmış araba fiyatları volvoda eski volvo değil ama ne bileyim güvenlik beni cezbediyor sanırım. e bindimde ablam jeepini alacaktı sonra gerçi beğenmedi başka aldı ama ben sanırım o günden bu yana bir aşk besliyorum volvoya. [MENTION=80]mehmetzengin[/MENTION]
Guvenlik diyorsan zaten dogru adrestesin. Civic yeteri kadar guvenli. Abd testlerini izledin mi bilmiyorum? Ama civic tr de uretiliyo Abd ile ile ayni olmaz dersen subaruya gecme zamani. Subaru full guvenlik anlamina geliyor artik
[MENTION=80]mehmetzengin[/MENTION] subaru forester da bir aşktır onada takmıştım bir ara galiba bütün güzel arabalara takıyorum ben aslına bakarsanız bende of road merakıda var eski bir jeep edinmek isterim edinemezsem 4x4 ile olayı ilerde tek arabada bağlarım. ya ben bir günde 3 kere karar değiştiririm o güne kadar hayırlısı artık
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.