Oyle bi akil tutulması yasadim ki araci alirken paspas istemek ve sormak aklima gelmedi. Simdi sen soyleyince fark ettim.Bizde bagaz havuzu ve kaucuk paspas verdi ama onlardada honda amblemi falan yok paspaslarda yani hediye biraz hikaye )
Oyle bi akil tutulması yasadim ki araci alirken paspas istemek ve sormak aklima gelmedi. Simdi sen soyleyince fark ettim.Bizde bagaz havuzu ve kaucuk paspas verdi ama onlardada honda amblemi falan yok paspaslarda yani hediye biraz hikaye )
Bu yuzden cok indim yapilmos ve buyuk indirimlerle alanlar sevinirken bole biseyle karsilasmislar bende okidiktan sonra direk buna bakmistim
Hocam nasıl anlayacağız ki?Hepsinin j olmadigini duydum h sase numaralarida honda bu sene icinde satmis bazi kullanicilara arasrirsaniz bulursuniz arkadaslar
Bende son dakka sordum zatenveruoruz baska bayiler onuda vermio duilar ama yalan gordugum heryer verio dahasini verende var )Oyle bi akil tutulması yasadim ki araci alirken paspas istemek ve sormak aklima gelmedi. Simdi sen soyleyince fark ettim.
2013 Fb7 Eco Elagance sahibiyim. Açıkçası Ötv+sene sonu indirimi+faizsiz kredi olayı kafamı acayip karıştırdı. Bir tanıdığım 105 bine benzinli eco elegance otomotik aldığını duydum. Lpgli fiyatı 108 110 arası bir fiyat bulursam kendi aracımı satıp almak niyetindeyim. 30 bin TL gibi fark ile böyle bir değişim yapmalı mıyım? Benim yerimde olsaydınız siz ne yapardınız? Düşünceleriniz benim için önemli
LG-H870S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
merhaba ufuk oto hediye verdi mi ?Hepsi J şase değilmi zaten. Ben yanlış mı biliyorum J üretim yılı olan 2018 i temsil etmiyor mu?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2018 yilinin ozellikle ilk 6 ayinda satilan neredeyse tum araclar H kodluydu.Hepsi J şase değilmi zaten. Ben yanlış mı biliyorum J üretim yılı olan 2018 i temsil etmiyor mu?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.