Bu fiyatlamalara göre Executive Plus Prestij Paketi Düz versiyonu donanımına göre fiyatı fena değil gibi görünüyor![]()
Opsiyon konusunda kararsızım bence koymaz yoksa tercih edilirliği düşer.Bence bir sonraki kasada Alman veya Fransız lar gibi Honda’da artık şunu eklersek bu kadar fiyat farkı bunu eklersek bu kadar farkı demeye başlayacak ben alırken ŞUBAT ayında PRESTİJ PAKET falan ortalıkta yoktu o kadar Bayii gezdim YOKSA NİYETLENİRDİM kimse bahsetmedi arkadaşlar
Hürmetler
Evet manueller donanım seviyelerine göre mantıklı görünüyorElegance Güvenlik paketi 1.5 düz olan da mantıklı hocam 179.000tl executive prestige ile arasında dağlar kadar fark yok.
Bence bir sonraki kasada Alman veya Fransız lar gibi Honda’da artık şunu eklersek bu kadar fiyat farkı bunu eklersek bu kadar farkı demeye başlayacak ben alırken ŞUBAT ayında PRESTİJ PAKET falan ortalıkta yoktu o kadar Bayii gezdim YOKSA NİYETLENİRDİM kimse bahsetmedi arkadaşlar
Hürmetler
İnciroğlundan alınan son fiyat eco elegans oto. 198000 de fiyatı sabitlemişler. Ama araca ek olarak ne yapıyorlar bilmiyorum. Haziran zammıyla 205 gibi fiyatlar söyleniyor.
Bu gelen + paketli araçlar, Avrupa’dan Amerika’dan pandemi nedeniyle satılmayıp bu tarafa seken araçlar diye düşünüyorum. Resmî bir açıklama görmedim fakat şu an çoğu markada bu durum geçerli.
Oralarda tercihler bizdekinden farklı old için bu gibi değişik alternatifler olabiliyor.
Pandemi sonrası bunlar bulunmaz diye düşünüyorum.
Ha bu arada diğer markalar bu gibi farklı donanım araçlara ekstra ücret yazmıyorlar genelde.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.