Ben indirim olacağını sanmıyorum. 3 gündür İzmir Honda bayilerinde çok vskit geçirdim, bayiler full, herkes Civic alıyor. Bu kadar talep varken fiyatlar düşmez bence.ARALIK AYINDA SIZCE FIYATLARDA DUSUS OLUR MU 2018 MODELLERI ELLERINDEN CIKARMAK ICIN INDIRIM GELIR MI YOKSA ZAM MI BINDIRIRLER?
Arkadaşlar bu ara kim araç alırsa güzel bir yatırım yapmış demektir. Fiyatların hepsi arttığında hepiniz kara geçeceksiniz. Bende 0 faizle çok uygun fiyata hb sport plus aldım
Civic Hb SPORT Plus 182bg
ALDIGIN FIYATLARI PAYLAŞIR MISIN GARDASIM ELEGANS ECO VE EXCUTIV ECO ?Ben indirim olacağını sanmıyorum. 3 gündür İzmir Honda bayilerinde çok vskit geçirdim, bayiler full, herkes Civic alıyor. Bu kadar talep varken fiyatlar düşmez bence.
Eco elegans 125/exe 135. Ben elegance aldımALDIGIN FIYATLARI PAYLAŞIR MISIN GARDASIM ELEGANS ECO VE EXCUTIV ECO ?
Güle güle kullan gardaşım kazasız belasız inşallah keyifli sürusler.Eco elegans 125/exe 135. Ben elegance aldım
EyvallahGüle güle kullan gardaşım kazasız belasız inşallah keyifli sürusler.
ALDIGIN FIYATLARI PAYLAŞIR MISIN GARDASIM ELEGANS ECO VE EXCUTIV ECO ?
Terakki ve Çamkıran a gittim. Fiyatlar aynı. Çok fazla ekstra veriyorlar. Kapı kolu krom, spoiler. Havuz bagaj, spor egzos cıkışları. Led sis ve sinyaller. Bazı iç aydınlatmaları da koydularNerden aldınız acaba ekstrası varmi