Al satcilarda olduğu için de spot pazarı bu kadar büyüdü işte araba almak işi çok kafama yatmıyor artık paraların miktarının yazılısı kolay 200 bin liralardan bahsediyoruz ve yani gerçekten anlam veremiyorum bide buna rağmen sıraya girin yok biraz daha isteriz bide shoowroomdakiler gelen misafire sanki zorla yardımcı oluyormuş gibi davranıyorlar. Ben zaten hondanin satış sonrası iletişimlerini sevmiyordum artık satıştan öncede kalitesizlesmis. Ayrıca herkes sıraya yazılıyor Eylül için ama Eylül ayına kadar bu kadar düşük krediler kalkarsa ki zaten çokta düşük değil ozman ne olcak filmi izleriz.
Merak etmeyin hocam Eylül deyip Temmuz sonu Ağustos başı verirler aracı Ben Şubat 15 de İstanbul AYIŞIĞI VE DAMLA bayilerine 100$ kapora füme exe eco için iki bayiye birden kapora bıraktım NEDEN ikiside NİSAN 15 sonrası MAYIS ayı başı gibi dediler peki ne oldu mart 2 de aradı damla araç 10-12 si gibi teslim edicez abi dedi AYIŞIĞI NI arayıp kapora mı alabilirmiyim dedim elbette buyrun dediler gidip aldım vesselam (kapora verirken geri alabilirmiyim diye kağıda not alıp imza atmıştı satıştaki arkadaşlar )
Yani kısacası bulma Eylül ayalarını
Hürmetler