Ben sadece 2018 Eco Elegance sahibi sıradan bir Honda kullanıcısıyım. Elegance'a gelen son zammın büyük kısmı, %60 ÖTV kademesine girmesinden dolayı oldu. ÖTV güncellemesi vs gelirse belki liste fiyatı düşer ama insanlar hala sıfır araç kuyruğunda bekliyor... Yani nefesleri çokta tutmamak lazım maalesefhocam sen baya ince işçilik bişey çıkarmışsın. Bayi çalışanı falan mısın. Bir akıl ver alınır mı sence 240 binlere. Bir düşme olur mu sence ? Fiyatlar baya balon oldu. Geri 200 lere düşerse birçok kişi pişman olacak. Gerçi bu ülkede yükselipte düşen tek birşey olmadı ama insan çaresiz kalıyor şu tabloları görünce.
Ben sadece 2018 Eco Elegance sahibi sıradan bir Honda kullanıcısıyım. Elegance'a gelen son zammın büyük kısmı, %60 ÖTV kademesine girmesinden dolayı oldu. ÖTV güncellemesi vs gelirse belki liste fiyatı düşer ama insanlar hala sıfır araç kuyruğunda bekliyor... Yani nefesleri çokta tutmamak lazım maalesef![]()
Clionun 230 bin tl,polonun 250 bin tl oldugu yerde civic bedava sayilir ki iki hafta once civic en makul arac bu fiyatlara ,zam gelmesi gerektigini belirttim ve dun iyi bir oran da zam geldi ek olarak eylulde tekrar bir zam gelecegini dusunuyorum.Saygilar.
Excutive dizel fiyatını düşünmek istemiyorum bile?