Beklemek cidden insanı yoruyor inşallah gönlünüzce olur herşey arkadaşlar
İkimizede hayırlı olsun. Saçma sapan alsesuarlar var. Type r panjuru taktırıp taktırmamakta arada kaldım. Siz neler seçtiniz aksesuarda hocam?
Hocam hayırlı olsun, bizde bugün terakkideydik. Aksesuarları taktırmasak dedik, olur bagaja koyarız dediler
Martta sattim dizeli 155 e zar zor.Simdi 100 bin koyacam nerdeyse.Arkadaşlar arabalar değişmiyor ki değerleri artsın.Aslında elimizdeki para değer kaybediyor.Her şeyin fiyatı 2-3 kat arttı.Elindeki malı satmayıp muhafaza edebilirsen bu kriz döneminden karlı çıkarsın.Yada elindeki para ile bişeyler alabilirsen.Tanıdığım bir kaç kişi arabasını sattı, araba alamadı,arabasız kaldı.Bu dönem ne yapacaksak bir kaç kez daha düşünerek yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
İyi fikir.Tüketici mahkemesi uzatır işi biraz ama tüketici lehine olur büyük ihtimal.Bence aksesuarları taktırmayın aracı aldıktan sonra sadece aksesuarları iade etmeyi deneyin fatura keseceklerdir aksesuar için yasal hakkınız sonuçta beğenmediğiniz bir ürünü iade etmek. Kabul etmezlerse tüketici mahkemesine başvurun
Şu an sipariş alan bayi var mı?Ben dün Mutluhana gitti. 1,5 aydır sipariş almıyoruz, ne zaman alacağımız belli değil dediler.