VaiN
Özel Üye
- Ad Soyad
- Uğur Şenyavaş
- Aracınız
- Diğer Markalar
Ekli dosyayı görüntüle 261384 Bu otv orani hangi dilime gore hesaplanmistir
%50 ötv
Ekli dosyayı görüntüle 261384 Bu otv orani hangi dilime gore hesaplanmistir
Hocam olay tamamen arz talep meselesinden kaynaklanıyor. Normal zamanda dediğiniz gibi olması lazım tabi ama şu an talep patlaması var. Herkes bu işi yatırıma dönüştürme peşinde. Civic'in liste fiyatları %80 matrah sınırına çok yakın ve piyasada yatırım için alınacak en mantıklı araba. Herkes bir şekilde şimdiki liste fiyatından araç bulmaya çalışıyor. Bir kaç ay sonra araçlar şimdiki liste fiyatının üzerine %30 değer kazanacak. Hal böyle olunca talep patlaması olmuş durumda. Satış temsilcileri de bu durumdan hiç memnun değil. Adamlar araç satmakla uğraşmıyor, gelen müşterilerden nasıl kurtulacağım derdindeler resmen.Yanlıs anlamayın ama zorunlu aksesuarlı araba alan arkadaslar hemde durumlar boyle iken mantık dısı bir davranıs arac satın almak. Ben yeni bir araba almaya gittiğimde beni en iyi şekilde ağırlamalarını ve kibar olup alternatifleri önüme serip pesimde gezmelerini isterdim. Para veriyorum yeni bir araba alacagım. Anladıgım kadarıyla artık müşteri temsilcileri çok lakayt olmuşlar son zamanlar. Artık sadece parça almak için gidiyorum servise satışdan değil servisten kazanıyorlar zaten. Bu yüzden bazen premium markalara gidiyor gözüm Jaguar-Land Rover - Jeep FB7 zamanında çok ilgi alaka vardı bu kadarda kalabalık değildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yanlıs anlamayın ama zorunlu aksesuarlı araba alan arkadaslar hemde durumlar boyle iken mantık dısı bir davranıs arac satın almak. Ben yeni bir araba almaya gittiğimde beni en iyi şekilde ağırlamalarını ve kibar olup alternatifleri önüme serip pesimde gezmelerini isterdim. Para veriyorum yeni bir araba alacagım. Anladıgım kadarıyla artık müşteri temsilcileri çok lakayt olmuşlar son zamanlar. Artık sadece parça almak için gidiyorum servise satışdan değil servisten kazanıyorlar zaten. Bu yüzden bazen premium markalara gidiyor gözüm Jaguar-Land Rover - Jeep FB7 zamanında çok ilgi alaka vardı bu kadarda kalabalık değildi.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
3 aydır sıfır almak için çabaladım şu gün gel bugün git sıraya yazalım derken vazgectim. Bugün 2018 model 23 binde Eco elangance ı 220 bin TL fiyatla aldım. Yanlis mi yaptım doğru mu bilmiyorum ama kafam rahat artık.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi