Liste fiyatı bu değilken faturada nasıl oluyor hocam? Bende 245 e eco elegance alanlardanım. Bu hafta içi teslim alacağım merak ettim
Liste fiyatı bu değilken faturada nasıl oluyor hocam? Bende 245 e eco elegance alanlardanım. Bu hafta içi teslim alacağım merak ettim
Benim aksesuar dahil faturam 225 tuttu. +3000 de boya koruma, seramik kaplama vs için verdim. Toplam 228.Liste fiyatı bu değilken faturada nasıl oluyor hocam? Bende 245 e eco elegance alanlardanım. Bu hafta içi teslim alacağım merak ettim
Ben o kadar takılmıyorum bu aksesuar konusuna. Bayilerin kar marjı çok düşük bu dönemde, onlar da oradan kazanmak istiyorlar.Sizin de aksesuar 11bin ₺ tutmusBayiden aldığımız güncel fiyatlar
Evet. Liste fiyatı bu değilken faturada nasıl oluyor hocam? Bende 245 e eco elegance alanlardanım. Bu hafta içi teslim alacağım merak ettimwww.civictr.com
MI 8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Herkesin aracı aldığı ve aksesuarlara verdiği paralar kendi kararı kendi parası buna saygım sonsuz . Lakin 10+k aksesuar vs istemek bana zorbalık gibi geliyor almazsan aracı unut vs. Yani dışarda 5k tutacak ekipmana 10-12k istemelerini ben çok hazmedemiyorum açıkcası.
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Ben şahsen asla o paraları vermem, başka araç tercih ederim. Ya az Aksesuar parası isteyen yada hiç istemeyen. Yada 2. Elde başka araçlara yönelirimİzmir terakki Honda yaklaşık olarak 30bin₺ aksesuar ücreti aliyor malesef
MI 8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
aynen öleBen şahsen asla o paraları vermem, başka araç tercih ederim. Ya az Aksesuar parası isteyen yada hiç istemeyen. Yada 2. Elde başka araçlara yönelirim
Ben şahsen asla o paraları vermem, başka araç tercih ederim. Ya az Aksesuar parası isteyen yada hiç istemeyen. Yada 2. Elde başka araçlara yönelirim