Selam hocam aracınızı teslim aldınız mı? bize de 3.hafta denildi hala araç bekliyoruz
Arkadaşlar bayi danışmanları aracın hangi gün teslim edileceğine kadar bilgiye sahip olamaz mı?
[/QUOTE
Selam hocam aracınızı teslim aldınız mı? bize de 3.hafta denildi hala araç bekliyoruz
Arkadaşlar bayi danışmanları aracın hangi gün teslim edileceğine kadar bilgiye sahip olamaz mı?
[/QUOTE
Bence önümüzdeki ay elegance girmeyecek dilime. Tamamen kendi şahsi fikrimdir bu arada.Döviz zaten % 6 yapti.Büyük ihtimal ekim zammında otv dilimine girecek.Hayirli olsun şimdiden.Tam sınırda olan benim gibi arkadaşlar da ya bay bay ya da devam diyecekler.90.dk da golü yemek böyle olsa gerek.Bekledikçe zarar yazdim bu araba işinden.2.elde baska markaya bile bile lades diyecegim.Başka çarem kalmadı.
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende bir ay daha girmez diye düşünüyordum ama toyota ekim fiyat listesini yayınladı bugün benzinli corollalar %6 zam yemiş. Elegance ecoda %6 zam yerse 276.120 TL gruba hayırlı olsun.. ?Bence önümüzdeki ay elegance girmeyecek dilime. Tamamen kendi şahsi fikrimdir bu arada.
Corolla uzun süredir ciddi zam yememişti, Civic daha hızlı zamlandığı için Elegancenin 230bin bandında kalacağını düşünüyorum