Öğrenince yazarım hocam.Onu bilmiyorum hocam. Ama öyle yapılıyorsa maliyeti yazarsanız ben de yaptırabilirim belki bakıma götürdüğümde.
SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Öğrenince yazarım hocam.Onu bilmiyorum hocam. Ama öyle yapılıyorsa maliyeti yazarsanız ben de yaptırabilirim belki bakıma götürdüğümde.
bu far fiyatlarını öğrendim beyaz far için 500 tl ücret istiyorlar. led farmış.Öğrenince yazarım hocam.
Sağolasın teşekkür ederim aracınız hayırlı olsun bu aradabu far fiyatlarını öğrendim beyaz far için 500 tl ücret istiyorlar. led farmış.
Aracı alır almaz, 3 km. ötedeki expertize soktum, sırf bu muhabbetden kafamda soru işareti kalmasın diye. İçim rahat etti. Türkiye'de herşey mümkün hocam.Haklısın bir yerden bulup bakayım
iyi yapmışsınız bence. olmaz olmaz dememek lazım.Araci alir almaz, 3 km otedeki expertize soktum, sirf bu muhabbetden kafamda soru isareti kalmasin diye. Icim rahat etti. Turkiye'de hersey mumkun hocam.
teşekkür ederim. sarı da kalacağım ben. şuan için veremem o parayı. sadece lamba değişecek. led lamba. aslında fiyat normal. internetten araştırdım.Sağolasın teşekkür ederim aracınız hayırlı olsun bu arada
@fendt bu farlar sıfır alırken mi yapılıyor ,yoksa ampul mu değişiyor LED farlar üst pakette, yoksa onun farlariylami değiştiriyorlar ,sizmi talep. ettiniz nedir anlayamadım durumubu far fiyatlarını öğrendim beyaz far için 500 tl ücret istiyorlar. led farmış.
üst paktetteki led farlar gibi değil. normal. yani şuan üzerindeki sarıyı ampulu söküp beyaz olanı takıyorlarmış.@fendt bu farlar sıfır alırken mi yapılıyor ,yoksa ampul mu değişiyor LED farlar üst pakette, yoksa onun farlariylami değiştiriyorlar ,sizmi talep. ettiniz nedir anlayamadım durumu
FC5_ELEGANCE_CVT
h11 yada h7 olarak geçiyor. honda park aradım orası h11 e 500 tl fiyat verdi. honda cem de h7 takıyoruz 300 tl dedi.üst paktetteki led farlar gibi değil. normal. yani şuan üzerindeki sarıyı ampulu söküp beyaz olanı takıyorlarmış.