Ben de bu fiyata aldım. Aksesuar var mı araçta?Arkadaşlar merhaba,2020 Eco elegance için 255.000 liraya anlaşmak üzereyim kardeşim için,ne dersiniz fiyat makul mu sizce? Yetkili bayi, sıfır araç,bu ay teslim...
Ben de bu fiyata aldım. Aksesuar var mı araçta?Arkadaşlar merhaba,2020 Eco elegance için 255.000 liraya anlaşmak üzereyim kardeşim için,ne dersiniz fiyat makul mu sizce? Yetkili bayi, sıfır araç,bu ay teslim...
Eco yazan modeller fabrika çıkış LPG li oluyor direkLpg li model mi? Oyleyse fiyat cok iyi alinabilir.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Eco yazan modeller fabrika çıkış LPG li oluyor direk
İbrahim
Yanlışınız var, eco sadece bir mod seçeneğidir, düz elegance ve eco elegance ayrıdır, lpg siz eco elegance lar mevcuttur.
Bende eco yu lpg olarak biliyorum sizin dediğiniz econ modu olmalıYanlışınız var, eco sadece bir mod seçeneğidir, düz elegance ve eco elegance ayrıdır, lpg siz eco elegance lar mevcuttur.
Boş ver sarı siteyi.adam sattığı arabayı nereye koyacağını bilmiyor,yada işine geliyor alicengiz oyunu oynuyor,sen onu referans alıyorsun.ben 245 bin verdiğim arabayı bilmiyormuyum.honda com tr ye gir Honda sedan fiyat listesini incele anlarsın.elegans ile,Eco Elegance arasındaki farkı.Eco Elegance de gaza uyumlu motor olsun diye motor da 27 parça değiştiriliyor.sonradan takılan LPG li Elegance lerde bu yok.ve bence büyük fark.Tmm econ konusunda yanılmış olabilirim ama eco elegance benzinli modeller mevcuttur hepsi lpg li değildir. Sarı siteden bakabilirsiniz.