Öncelikle honda foruma gelip bunu yazarak sanırım biz hondacıların tepkisini çekmek istediniz.

Ama inanın burası boyle polemik yapılıp "bu para eder bu para etmez almayın sakin almayın" denilecek bir yer değil. Siz kendi fikirlerinizi söylediniz o zaman biz de kendi fikirlerimizi diyelim değil mi ! ?
Şimdi o kadar kesin konuşmussunuz ki "230 verilecek demişssiniz" peki . mart ayı ve sonuna doğru tekrar buraya yazmanızı rica ediyoruz. Dyelim o zaman o paraya verilmedi ve daha da arttı ya da stabil kaldı 260 civarından satışa devam etti. O zaman ne diyeceksiniz ? " benim tahminimdi beni bağlar" diyeceksınzı degil mi ? e o zaman biz de diyeceğiz ki "senin tahmının ise neden gelıp buraya insanları etkiledin" vs.. böyle sürecek gidecek...
Gelelim bu araba bu fıyatı eder etmez tantanasına !
İnanın o kadar altı boş bir yorum ki, bu araç 175 bin tl iken de aynı şey deniyordu ne oldu ? herkes aldı mı ? aldı! e C sütünü çöküyor böyle araç mı oluyor denilidi satışlar mı düştü ? hayır aksine sorun hal oldu ve satışar arttı. daha da sayam mı ister misiniz ? uzar gider...
Çamkıran oto aksesuar da stoklar bitiyor yenisi gelene kadar millet sıraya giriyor. Adamlar aracı almayı bırakın alıyor üzerine cebinden 4-5 bin ayırıp aksesuar bile alıp takıyor (Sizin bu paralar etmez dediğiniz araca !)..
Velhasıl 10 bin eksık 10 bin fazla. Siz almadıgınız her sene yine pişman olacak buraya geleceksiniz keşke bu sefer 260 dan alsaydım diyeceksınız.. Bunlar bitmeyecek.
Çoğu hondacı dostlarım benim gibi düşünüyor buna emin olun.
Bu arada siz bu arada sıfır almak zorunda değilsinsiz ikinci ele yönelin. Örneğin ben 2007 fd6 mı 55 bıne aldım 120 bine sattım. E bu araç bu para etmezdi hani ? nasıl alındı kim aldı niye aldı ? değil mi kafanızda deli sorular.
Ben araca binerken şekli, görüntüsü ayırt edici özelliği beni mutlu ediyorsa inanın isteyen istediğini söylesin çok da umrumda olmaz.
Bu araba fiyatları pahalı diyorsanız bazı dostların dediği gibi gidin ev alıp yatırım yapın ömrünüzden geçen 4-5 yıl sonra "bak nasıl kâr ettim deyin" ama o geçen ömürde de "ahh keşke sıfır araca binseydim" deyip sonra iç geçirmeyin...
Tüm hondacı dostlarımın tekerine taş değmesin... Ruhunuz nasıl mutlu ise alın binin ve keyfini sürün..