Israr ettim vermiyorlar, kararsız da kaldım vaz da geçebilirim ne yapmalıyım?Tam düşündüğüm gibi. En fazla 30 bin bu liste. Yaptırabilirseniz kaput koruma cam filmi ses izalosyonu ekletin. Çok faydasını görürsünüz
Israr ettim vermiyorlar, kararsız da kaldım vaz da geçebilirim ne yapmalıyım?Tam düşündüğüm gibi. En fazla 30 bin bu liste. Yaptırabilirseniz kaput koruma cam filmi ses izalosyonu ekletin. Çok faydasını görürsünüz
Hocam size kalmışIsrar ettim vermiyorlar, kararsız da kaldım vaz da geçebilirim ne yapmalıyım?
Dün aldım375 bini ne zaman aldınız, benimki bugünkü teklif?
Herkesin kararına saygılıyım fakat Türkiye gerçeğinde %80 ötv dilimine giren araçları almak bana biraz parayı bile isteye çöpe atmak gibi geliyor.
Pek öyle olmuyor malesef. YouTube de Japonic kanalında bir vatandaş var. Bu işi yapıyor. Türkiye ye getirmek geçici sürede olsa çok zor.Amerikadan araba getirip burada 2 yil kullanmak bile karli o derece.. acik konteynira yukle 3 bin ile 4 bin $ arasi tutuyor alsancak liman teslim. Vergi yok ceza yok polisler bu ne plakasi diyor tanimiyor bile..
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
1. Türk vatandaşları yabancı plakalı araç kullanamazlar.
2. Amerika plakalı aracı nasıl ve nerede elden çıkaracaksınız?
3. Amerika plakalı bir aracı bir Türk vatandaşı nasıl getirebilir?
Cevap olarak Amerika vatandaşlığım varı kabul etmiyorum.
Hadi bu 2 soruya cevap alayım.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi