Teşekkür ederim, pazarlığı lansman yapıldığı cumartesi yapmıştık, o günlerde 320 den fazla veren binici bulamamıştım.
Geçen 1 haftada araç fiyatları daha da yükseldi belki şimdi biniciye satsam 330 dan fazla veren olmazdı diye düşünüyorum
Ayrıca takasa bırakmasam şubata gün veriyorlardı. Ben bu fiyat a yeni kasa almak bi daha nasip olmaz diye çok da düşünmedim artık, zaten 550 üzeri ilana da düşmüş.
Sürüş deneyimi isteyen arkadaşlar pazartesi yazarım araç şuan İstanbul’da otoparkta, yarın bodruma gideceğim nasipse
Bayiden eve 25 km geldim, dur kalk trafikte kendi kendine durup kalkıyor güzel olmuş, 3 sn üzeri durunca tuşa tekrar basınca devreye giriyor gaza basmadan. İç malzeme kalitesini sevdim kasayı da sevdim daha premium hissettirdi bana canlı görünce. Aslında renk mavi ya da kırmızı istemiştim meteor gri denk geldi, iyiki de öyle olmuş çok hoşuma gitt bu renk.
Fiyat 463 eder etmez herkes birşeyler söyler elbet genel itibariyle araçların pahalı olduğunu düşünüyorum bende ama rakipleriyle kıyaslandığımda bu fiyata bu donanımda araba bulamadım.
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.