Ekli dosyayı görüntüle 268583
Ay basi ne olur acaba
24 Nisan'da takasta aracımı 460 bin saymaya çalışmıştım, 2011 model Opel Corsa sahibi de 440ta ısrar etti vermedim ki Allah'tan vermedim. Şimdi tahminen 550 bine gidiyor. 2019 makyajlı Eco exetuve 60 binde hatasız Beyaz benim aracım.
Çok doğru tespit maalesef ki öyle. Aracım 420-430 bin civarındayken 500 bine yeni kasa Eco elegance alabiliyordum yani 60-70 bin fark varken şimdi 150 binlere yaklaştı fark ve inanın hiç de bakmıyorum ne oldu acaba fiyatları çünkü hayal bile kurmak zor geliyor artıkMalesef biz orta sınıf (kaldıysa) ve sabit gelirliler için araçlarımızın değerinin artması tam tersine kötüye işaret oluyor hocam (en azından benim için). Satıp yerine koyacağımız aracında fiyatı üç aşağı beş yukarı aynı oranda artıyor nasıl olsa, ama maaşlar sabit kaldığı için aradaki farkı toplayabilmek git gide zorlaşıyor (elde hazır birikim yoksa). Dolarla maaş almadığımıza ailecek hergün seviniyoruz biz.
ikinci el piyasası da uçtu bu günlerde. ne araç satılabiliyor ne alınabiliyor değişik bir piyasa var