Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jazz ve City stokta var genelde fiyatta bunlarda kırarlar, Civic ve diğer modeller stokta yok gibi fiyatta indirimden ziyade üstüne para vereceksiniz ki alacak araç bulabilesiniz..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hafta sonu Çorum Merotoya ugradım ben 4-5 tane Cıvıc vardı hepsi satıldı bilgisini aldım fiyat vermediler, Marta kadar aracım yok dendi Türkiyede hiç bir bayide bulamazsınız Marta kadar dedi, Cıty varmış onda yardımcı oluruz dediler.
Honda Airbag Sorunu .Herkese iyi aksamlar honda 2020 ve 2021 uretim civic accord gibi modellerini airbag arizasi nedeniyle 750 bin araci geri cagirmis. Acaba bizde de boyle bir durum varmidir?
Ben 2 temmuzda Aydın Honda yıldırım plazadan 2024 civic eco executive Plus modelini 1770 e aldım. Seramik kaplama , cam filmi , bagaj havuzu ve kauçuk paspaslarım hediye istedim verdiler bilginize
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.