Hocam gümüş Aldım. Lakin nasıl oldu bir de gelin bana sorun. Mavi ve siyahtan başka renk yok dediler, İzmit'i aradım araç yok, Bursa Osmangazi bayide yok, Nilüfer var ama spor paketli dedi falan derken müşterinin birinin kredi onaylanmadı şudur budur zıpladım ben alıyorum diye öyle oldu. Özetle son griyi aldım. Füme de yoktu beyaz daRenk ne aldiniz peki
Nasip ışte..Çok iyi olmuş.Allah kaza bela vermesin .Çok güzel arac..Hocam gümüş Aldım. Lakin nasıl oldu bir de gelin bana sorun. Mavi ve siyahtan başka renk yok dediler, İzmit'i aradım araç yok, Bursa Osmangazi bayide yok, Nilüfer var ama spor paketli dedi falan derken müşterinin birinin kredi onaylanmadı şudur budur zıpladım ben alıyorum diye öyle oldu. Özetle son griyi aldım. Füme de yoktu beyaz da
ANE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
hayırlı olsun kazasız belasız binin inşaAllahArkadaşlar bu ara kim araç alırsa güzel bir yatırım yapmış demektir. Fiyatların hepsi arttığında hepiniz kara geçeceksiniz. Bende 0 faizle çok uygun fiyata hb sport plus aldım
Civic Hb SPORT Plus 182bg
Arkadaşlar bu ara kim araç alırsa güzel bir yatırım yapmış demektir. Fiyatların hepsi arttığında hepiniz kara geçeceksiniz. Bende 0 faizle çok uygun fiyata hb sport plus aldım
30000 TL ye faizsiz 12 ay taksit yapıyor.Şuan honda faizsiz mi araç veriyor hocam
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
30000 TL ye faizsiz 12 ay taksit yapıyor.
LG-H870S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Fırsatı çok iyi degerlendirmissiniz gerçekten.Hayırlı olsun inşallah...Ben geçen hafta pazartesi aldım. Yani tam 1 hafta önceydi 50000 TL ye 12 ay 0 faiz kampanyası vardı. İşte yavaş yavaş ellerindeki arabalar bittikçe normale dönüyorlar.