Fb7 kasanin su anda piyasasi 85-90 civarina yukselmis durumda hatta daha fazla isteyenler dahi var. Fc5'ler de ise durum gercekten vahim 100-105 civarina belki satilabilir duruma getirildi. Sebebi ise cok belli VW grubu kullanan yani DSG sanziman sorunundan beli bukulmus arkadaslarin gazlamasiyla kullanicisini yolda birakmayacak maddi anlamda buyuk zararlara ugratmayacak diger markalarda ki sorunlarin yaninda 'basit' kalacak bir sorunu yaygara yontemiyle insanlari bu arabadan resmen nefret ettirdiler. Oyle ki arabamda gocuk olmamasina ragmen 'lan bu arabalarin bu arabasi gocuyormus' diyerek bastirilmasi sonucu c sutunun bagaja yakin bolumunde kucuk bir gocuk sahibi oldum. Fb7'den inip Fc5'e gecmis biri olarak cok net soyluyorum ki FB7'nin 85-90 ettigi bir piyasada Fc5 en az 115-120 eder. Baskasinin yasadigini soyledigi ama kendi aracinda sikinti olmayan arkadaslara da bir tavsiyem arabanizin tadini cikarin. Para vermissiniz kimsenin keyfinizi kacirmasina izin vermeyin. Bu paralara bu donanimda alinabilecek bir araba varsa hemen satip onu alin.
ES7 - FB7 - FC5
#06AFM316
Kesinlikle katılıyorum. Şahsen benim aracımda göçük sorunu yok, olsa da gram takmam kafaya. göçük olanları da gördüm, görebilmek için bayağı uğraşıyorsun ))
Önce ki aracım Nissan marka bir araçtı, sıfır almıştım ve 1,5 sene de toplam 9 kere beni teknik arızalardan yolda bıraktı; kışın ortası, gecenin 3'ü, hastaneye yetişmeye çalışırken, vsvs. Kendi garajımdan çok servisin garajında vakit geçirdi )
O işkenceleri çektikten sonra serçe parmaktan bile ufak bir göçük için uykusu kaçanlar açıkçası komik geliyor.