iyi fiyat bence güle güle kullanınMerhaba arkadaşlar. Fİyatı kaçırmamak için 30 nisan da ufak bi kapora gönderdim bugün tatil yarın nasip olursa aracımızı almaya gideceğiz.
2019 Eco Executive 142,500TL.
iyi fiyat bence güle güle kullanınMerhaba arkadaşlar. Fİyatı kaçırmamak için 30 nisan da ufak bi kapora gönderdim bugün tatil yarın nasip olursa aracımızı almaya gideceğiz.
Hayırlı olsun, iyi fiyat geçen ay sonu 137,500e aldım. Dolar kuru çok yükseldi.Merhaba arkadaşlar. Fİyatı kaçırmamak için 30 nisan da ufak bi kapora gönderdim bugün tatil yarın nasip olursa aracımızı almaya gideceğiz.
Fiyatlar guncellenmis..5 binlira indirmislwr geçen aya göre.
Merhaba arkadaşlar. Fİyatı kaçırmamak için 30 nisan da ufak bi kapora gönderdim bugün tatil yarın nasip olursa aracımızı almaya gideceğiz.
Guzel fiyat almışsınız hocam..Şimdi bayiden geldim. Sabah kendileri aramıştı zaten fiyatı 140000 oldu biraz daha uygun oldu benim için. Araca ekstra spor paket ekletmek istiyorum. İçerisinde darkhan jantlar da var difüzör hariç 7000 lira fiyat verdiler bunu bugün onaylamam gerekiyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Bence bi tek jantlar değişse yeter fazla aksesuar sevmiyorum. Fiyatlar gözüme fazla görünüyor yada ben fakirim? yoksa alacam bi taneŞimdi bayiden geldim. Sabah kendileri aramıştı zaten fiyatı 140000 oldu biraz daha uygun oldu benim için. Araca ekstra spor paket ekletmek istiyorum. İçerisinde darkhan jantlar da var difüzör hariç 7000 lira fiyat verdiler bunu bugün onaylamam gerekiyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçen ayın fiyatı hangi bayii?
Eskişehir 131 en son olacak fiyattir dedi eleganceGeçen ayın fiyatı hangi bayii?