Allah razı olsun.Bu arada gözünüz aydın Allah bağışlasın.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Allah razı olsun.Bu arada gözünüz aydın Allah bağışlasın.
Değerli arkadaşım geçen ay sıfır fc5 aldım. Almadan önce Mercedes w211 fc E200 ile e180 lere uzun süre baktım. Astradan mondeoya megandan civice kadar farklı tecrübelerim oldu. Artık yeter deyip Mercedes’e geçeyim istedim. Ama 2008 2009 araçlara muazzam paralar istedikleri için ve bir kaç tane yakından detaylı bakınca temiz arabanın piyasada çok az kaldığını onlara da daha deli para istediklerini görünce içim acıya acıya vazgeçtim. Sonrasında e180 e yöneldim 160 180 aralığındaki elite paketlere bayağı baktım ama yakıt ekonomisi en önemli konu olarak karşıma çıktı, tabi dediğiniz gibi araçların ikinci el piyasasında yaptığı prim bizim tüm benzin vs masraflarını amorti edecek aralıklarda. Fakat ne yalan söyleyeyim anlık harcama maliyetleri sebebiyle e180 den de vazgeçtim. Çünkü ciddi bir benzin sarfiyatı var daha doğrusu güncel benzin fiyatları ortada şehir içi 10 dan aşağı indirmek çok zor şehir dışı gördüğüm kadarıyla 7 den aşağısı mümkün değil. Uzun yolda km de 50 krş benim için önemli şehlr içinde 70 80 kuruş daha da önemli. Yakıtına güç yetiren varsa almak çok mantıklı. Kalite ve diğer konulara girmeye gerek yok.
Aynı olmadığını biliyorum ama makyajlı kasadaki değişiklikler 36 bin tl eder mi?
Evet sn.excalibur1919, 31 Aralık 2019 tarihi son tarih. Uzatılıp uzatılmayacağı o zaman belli olur. Ben şahsen firmaların ağlayıp zırlayıp teşviki yeniden uzattıracaklarını düşünüyorum.
Mr Wayne 0 faizli kredi ile düşüncen nedir, devam eder mi yılbaşından sonra
eco elegance otomatik 4gun once hurda teşviği ile 159000 tl ye aldım
Hayırlı olsun.
Bu fiyata MTV kasko vs dahil midir ? Toplam maliyetiniz nasıl oldu acaba ?
Teşekkürler.