Sıfır araç alımında pazarlık, indirim ya da araca bayiden hediye anlamında neler yapılabilir? Nasip olusa ilk defa sıfır alacağım.
Pazarlık etmeyi hiç bilmem, bir şey de isteyemem normalde. Araç alımlarında bu işin püf noktaları nedir?
Kaputun kendisi kaç para da üstüne yapılacak filme 1500 lira istiyolarKaput filmi için 1500, LLumar film için ön cam hariç 850 TL fiyat aldım. Arabayı henüz alamadık ama kontağı çevirmek için her şey hazır Kadıköy'de Lumar Ahmet lakaplı bir usta var gerçekten işinin erbabı ama fiyatlarda ona göre tabi.
Kaputun kendisi kaç para da üstüne yapılacak filme 1500 lira istiyolar
VWde aracın bütün üretim bilgilerine satış temsilcisi isterse bakabiliyor, üretim tarihi eğer 3 aydan eski değilse Amerika’daki araçlardan olabileceğini sanmıyorum. Makyajlı versiyonlar Amerika’da satışa çıkmadı çünkü.Yeni civiclerin maşallahı var fiyat olarak. Manisa Wolksvagen bu ara baya aklımı çeliyor, yeni kasa Passat orta donanımı 286 bin tl den 209 bine bıraktılar en son. 180 e civic almaktansa biraz üzerine passat alınır. Tek sorun gelecek olan araçların emisyon sorunları nedeniyle Amerikanın almayıp ta çölde beklettiği araçlar olup olmadığının bilinmemesi. Şayet Manisaya kurulacak olan fabrikanın karşılığında Amerikadaki araçların Türkiye müşterisine satılabilir sözünün verilmiş olması dedikosu da ciddi şekilde dönüyor.
06 HONDA 2234
Yeni civiclerin maşallahı var fiyat olarak. Manisa Wolksvagen bu ara baya aklımı çeliyor, yeni kasa Passat orta donanımı 286 bin tl den 209 bine bıraktılar en son. 180 e civic almaktansa biraz üzerine passat alınır. Tek sorun gelecek olan araçların emisyon sorunları nedeniyle Amerikanın almayıp ta çölde beklettiği araçlar olup olmadığının bilinmemesi. Şayet Manisaya kurulacak olan fabrikanın karşılığında Amerikadaki araçların Türkiye müşterisine satılabilir sözünün verilmiş olması dedikosu da ciddi şekilde dönüyor.
06 HONDA 2234