Şahsi görüşüm, bayiler ellerinde beklettiklerini 250 260 bandında satacak. Fabrikadan yeni siparişlerde yine 290 300 bin bandına her türlü satılacak bu araçlar. Gidipte 220 230 binlere sıfır almak hayal...
Arkadaş fazla iyimser davranmış, geçen sene Ekim ayında 158. Bine Eco excutiv aldım.bu sene Eylül sonu 252 bine sattım, 40 yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmez Ekim başı arabasız kalmmama adına 2020 kozmik mavi Eco excutive 270 bine aldim o tarihlerde resmi fiyat listesi 232 tbin TL idi kendi arabamı o fiyata satmasaydim 270 bine almazdım niye aldım derseniz %80 ÖTV diline gireceğini biliyordum o yüzden tabi kfndiBu yazılanları görünce aklıma ofisten bir arkadaşım var o geldi ben 160.000 e geçen sene kasım ayında eco elegance almıştım sonra fiyatlar fırladı 5-6 ay sonra 230.000 binlere çıktı.
Sonra devlet çok büyük ötv indirimi yapacak muhabbeti döndü bizim arkadaş 130.000 tl ye düşecek Honda civic fiyatları deyip seviniyorduBende kendisini o fiyatlara düşsün ben 1 tane daha alırım diyordum. Sonra fiyatlar 280.000 e çıktı
Demem o ki fazla hayal kurmamak lazım Türkiye şartları ve gerçekleri ortada.
Kusura bakmayın internet giiti yazım yar kaldıArkadaş fazla iyimser davranmış, geçen sene Ekim ayında 158. Bine Eco excutiv aldım.bu sene Eylül sonu 252 bine sattım, 40 yıl düşünsem böyle bir şey aklıma gelmez Ekim başı arabasız kalmmama adına 2020 kozmik mavi Eco excutive 270 bine aldim o tarihlerde resmi fiyat listesi 232 tbin TL idi kendi arabamı o fiyata satmasaydim 270 bine almazdım niye aldım derseniz %80 ÖTV diline gireceğini biliyordum o yüzden tabi kfndi
Arkadaşlar 2 ay önce 8 bin km aracımı 243.5 satmıştım şimdi bana hiç kimse o fiyata bu aracı aldıramaz max 235 veririm oda km max 7000 olur bu balon patlıyacak kaçarı yokkk. Bu paraları bu araca bağlayacağınıza mevduata koyun gitsin ayda temiz 3 bin getirir. Yada borsada değerlendirin. Bu arada aracı 193,700 almıştım. Sen ne yaptın peki diye soranlara ise cevabım aldım bir banka hissesi keyfime bakıyırum. Hayırlı geceler. Yok trafiği yok mtvsi yok benzini yok araba böle süper yok bu parayı bu paralardan daha fazla eder. Arkadaşlar teneke parçası bu sizi gitmek istediğiniz yere götürüyor. Takside bunu yapıyor
Bitcoin alırım daha iyi. Şu an 1.5 bitcoin eder ortalama, seneye aralikta bu post altina cevap olarak devam ederim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.