bugün beni samsun bayiden aradılar. Önceden aramıştım araç var mı diye elinizde adımı yazmışlar ki aradan baya bir zaman geçti ve aradılar.. benim ilk tepkim şu oldu "ne oldu dedim eskiden araç alalım diye aradıgımızda telefonu kapatıp açmıyordunuz!" adam biraz affaldıktan sonra kem küm .. neyse gelelim olaya...
dedim 2021 eco elegance var mı elinizde "var" dedi. NE kadar fiyat ?"250 ye veririz dediler"
dedim ki klasik soru ile " e dedim %50 otv den verıyorsunuz o zaman 230 dan alırım dedim"
o da evet ama o fiyata veremeyiz dediler.
"dedim aksesuar istemiyorum" o zaman da " 245 bın olur" dediler.

velhasıl bunlarda bizim artık uyandığımızı anladılar baya alttan alarak konuşuyorlar.
Bu arada ben efeden ocak ayında aldım bilen dostlar vardır. En son vergiyi de Ödediklerini öğrenerek araç bana 248.900 e geldi
..
işin garibi ne biliyor musunuz dostlar ?
ben bu güncel fiyat listesi açıklandı o zamana kadar araç almadım beklettim. Ve açıklandığında dedim bana ne kadara verirsiniz 2021 modeli 282 binden veririz daha da inemeyiz dediler. !! Demek ki neymiş ! bayilerde oldukça yalancı imiş. Galerici arkadaşlara kızardık şöyleler böyleler diye ama görüyoruz ki Bayii diye güven telkin etmesi gereken kuruluşta tamamen asparagas.
Bu ilk sıfır araç almamdı ve güzel bir ders oldu. Bayii ile artık nasıl pazarlık edeceğimizi de öğrenmiş oldum.
Bu arada hala benim camlara film cekılecek, pandizot takılacak, kaput koruma yapılacak ! bunlar sıfır aldıgımda hazır olması gereken şeyler olmasına rağmen adamlar "hocam biz 1000km de yapalım" dediler. Kısacası yordun bizi honda bayii !! yordun !!