Civic FC5 Bcm body modülü?

Ad Soyad
Sezgin yılmaz
Aracınız
Civic FC5 2021
Herkese hayırlı günler.
2021 model Honda Civic Eco executive aracım var. Araç kapalı olduğu halde sağ yan ayna üzerindeki sinyal ledi ufak ufak yanıp sönüyor. Zaman zaman arka sağ stopların orası da yanıp sönüyor. Az önce servise götürdüm. Ön cam filmli oldugu için garantiye almıyorlar. Su damlamış olabilir diye. Araçta arıza tespiti yapılmadan fiyat olarak 45.000 TL verdiler modül değişecek başka bişeyden yapmaz diye.. İstanbul'da bu modülü tamir ettirebileceğimiz bi yer var mı. Konu ile Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim. 45.000tl az bi para değil çünkü.

Aracınız
Civic FC5 2020
Herkese hayırlı günler.
2021 model Honda Civic Eco executive aracım var. Araç kapalı olduğu halde sağ yan ayna üzerindeki sinyal ledi ufak ufak yanıp sönüyor. Zaman zaman arka sağ stopların orası da yanıp sönüyor. Az önce servise götürdüm. Ön cam filmli oldugu için garantiye almıyorlar. Su damlamış olabilir diye. Araçta arıza tespiti yapılmadan fiyat olarak 45.000 TL verdiler modül değişecek başka bişeyden yapmaz diye.. İstanbul'da bu modülü tamir ettirebileceğimiz bi yer var mı. Konu ile Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim. 45.000tl az bi para değil çünkü.
Body kontrol göğüs arkasında

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
Sezgin yılmaz
Aracınız
Civic FC5 2021
Yerini bugün buldum. Direksiyon altında baya bi iç tarafta üzerinde 5-6 adet koblo jak girişi var. Kare şeklinde siyah bi kutu. Bunun tamirini yapan var mı İstanbul'da onu merak ediyorum

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Akü kutup başları sökülüp kontakt spreyle temizlenebilir. Mevcut veya ileride oluşabilecek oksitlenmelerin önüne geçilmiş olur.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Akü kutup başları sökülüp kontakt spreyle temizlenebilir. Mevcut veya ileride oluşabilecek oksitlenmelerin önüne geçilmiş olur.
yeri çok ters modülün valla sökebilecek olsam veya biri tarif etse bugun söküp dediğini yapıcam su temas ettiyse kurusa bile zamanda oksitlenme yapıp daha büyük arıza cıkartacak

Ad Soyad
Rahimmm Erol
Aracınız
Civic FC5 2019
Hocam aynı sorun bendede vardı. Servis 40 binlira istedi geçen aralık ayında. Ama sağolsun elektronikci arkadaşım sorunu çözdü.isterseniz size numarasini vereyim
Arkadaşlar sorun bcm ünitesinde. Bendede aynı sorun vardı. Akuyle falan ilgili değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Geri