Civic FC5 Bcm body modülü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan szqn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Sezgin yılmaz
Aracınız
Civic FC5 2021
Herkese hayırlı günler.
2021 model Honda Civic Eco executive aracım var. Araç kapalı olduğu halde sağ yan ayna üzerindeki sinyal ledi ufak ufak yanıp sönüyor. Zaman zaman arka sağ stopların orası da yanıp sönüyor. Az önce servise götürdüm. Ön cam filmli oldugu için garantiye almıyorlar. Su damlamış olabilir diye. Araçta arıza tespiti yapılmadan fiyat olarak 45.000 TL verdiler modül değişecek başka bişeyden yapmaz diye.. İstanbul'da bu modülü tamir ettirebileceğimiz bi yer var mı. Konu ile Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim. 45.000tl az bi para değil çünkü.

Mab

Ad Soyad
Akif
Aracınız
Civic FC5 2018
2018 eco excutive model aracımda aynı sorun oluştu. Sol sinyal çakar yapıyor. Özellikle aracı yıkadıktan sonra yada yağmur yagdiktan sonra oluyor. Diğer zamanlarda yanma yapmıyor. Peki bu araç su yu nereden alıyorda bu şekilde arıza veriyor olabilir.

Mab

Ad Soyad
Akif
Aracınız
Civic FC5 2018
Ön cam da film yok. Yanlarda var. Kapıdan yapma olasılığı var mıdır. Gerçi bir kova su döktüm kapıya yapmadı ama başka nereden su alır ki

Ad Soyad
bekir güneş
Aracınız
Civic FC5 2017
Hocam aynı sorun bendede vardı. Servis 40 binlira istedi geçen aralık ayında. Ama sağolsun elektronikci arkadaşım sorunu çözdü.isterseniz size numarasini vereyim
Arkadaşlar sorun bcm ünitesinde. Bendede aynı sorun vardı. Akuyle falan ilgili değil.
Hocam kolay gelsin. Bendede bu tarz değil ama wall özelliği bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Servise götürdüm banada o modülün değişmesi gerektiğini söyledi. Araç gövde ünitesi arızası verdi cihaz. Fakat ben en son araca kartal gözü led taktırdım. ondan sonra oldu bu. sizce onla ilgili midir denk mi gelmiştir.?

Ad Soyad
Rahimmm Erol
Aracınız
Civic FC5 2019
Bende aynı hocam tampona LED taktırdım ondan sonra bozuldu bcm modülü. Servis 45 bin lira istedi. ALLAH tan motorsiklet tamircisi amcam vardı o yaparım dedi ona yaptırdım bcm modulunu

Ad Soyad
bekir güneş
Aracınız
Civic FC5 2017
Bende aynı hocam tampona LED taktırdım ondan sonra bozuldu bcm modülü. Servis 45 bin lira istedi. ALLAH tan motorsiklet tamircisi amcam vardı o yaparım dedi ona yaptırdım bcm modulunu
Sizdede wall sorunu yaptı mı hocam bu olay sonrası? Yani otomatik uzaklaşınca kapıların kilitlenmesi özelliği çalışmaz hale geldi mi ara sıra?

Geri