Ynt: Benden bir tavsiye: cam filmi düşünenlere
Ynt: Benden bir tavsiye: cam filmi düşünenlere
[quote author=sk67a link=topic=425.msg5622#msg5622 date=1402216217]
Tesekkurler Attila.
Kapilari, camlari sokturduk.
Hic elimize bir sey gecmedi ise, on kapi iclerindeki hoparlorlerin fotolari elimize gecti; burada forum uyelerinin hizmetine sunduk.
Kapi ic mekanizmalarinin fotolarini forum hizmetine sunduk. Kapi ic aksamini fotolarini hizmete sunduk. Yol, su ve elektrik seklinde.
Ayrica, araci ilk satin aldigimda, Honda bayinin cam filmi yaptirdigi sahislarin, arka sol kapimin kaplamasini tornavida ile kanirtarak, kapinin
metal sasesinde darbe izi birakarak, ne kadar hunharca bir is cikardiklarini; ben aracin basinda degilken aracimin ne kadar
hor bir sekilde tartaklandigini 1.5 sene sonra ogrenmis oldum.
Bu bilgi de bir kazanctir.
Ben bir daha Honda bayide aksesuar yaptiririm.... veya herhangi bir markanin bayisinde.. Onlara guvenip,
sifir kilometre aracimi ellerine teslim ederim. Tabii.. Tabii...
[:-]
[/quote]
Sami Hocam, hazır kapıları sökmüş iken ön kolonlarida Pioneer yapsaydınız ya gerçi navide ses farkı olurmu oda ayrı konu ama
Bende bugün üşendim iç dış yıkamaya verdim araci sonra eve gelince fark ettim şöför tarnafı paspası tutan siyah plastik dönen şeylerin birini kırmışlar sizce serviste 10 bin bakımda takabilirler mi yoksa artık öyle mi devam ederim kullanmaya.