Beyaz Far yasaklandı!

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Ad Soyad
Soner üney
Aracınız
Civic FD6 2007
Honda Civic fd6 kasanın orjinel farları sarı mi peki LED zenon mu nasıl öğrenebiliriz

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Honda Civic fd6 kasanın orjinel farları sarı mi peki LED zenon mu nasıl öğrenebiliriz
2009 yılında makyajlı kasalarda xenon far standarttı, makyajsızda halojen far.

Çakma beyaz farlıların da çeşitleri var.
Beyaz far takan toros gördüm ama göz alma olayı sıfırdı mesela, düzgün, kararında kullanan var ama piyasanın %95'i ayarsız, önünden çok karşıyı ve gökyüzünü aydınlatma tipinde olduğu için paketi açılmamış küfürleri yiyor bu sürücüler. Arkadan bu tip farla gelenlere arka sis açıp kapıyorum ki anlasın rahatsız ettiğini diye ya da yol verip ben arkasına geçiyorum uzunları açıyorum aynı etkiyi görsün diye. İte çakala bulaşmadan adam akıllı denetimler yapılırsa, ithalatı kısıtlı olursa bu far teröründen kurtuluruz.

Ad Soyad
Soner üney
Aracınız
Civic FD6 2007
2007 premium benim araç o zaman halojen sarı ampule donecez peki kısa ve uzunlarin kodu nedir h kaç almamız gerekiyor ?

Ad Soyad
Veyis Yurdunkulu
Aracınız
Civic FD6 2011
2011 premium benim araç LED apmıştım photon marka en iyisi çizgi olandan göz almasın karşı tarafı rahatsız etmesin diye eskisi de LED di ama göz alıyordu söktürmüştüm. H kaçtı hatırlıyamadım ama satan kişi elegance lar xenon bu değilmiş demişti. Bana dediği fiyattan daha aşağı vermişti Xenon değil demek ki premium lar demişti bilginiz var mı?

Aracınız
Civic FC5 2020
2009 yılında makyajlı kasalarda xenon far standarttı, makyajsızda halojen far.

Çakma beyaz farlıların da çeşitleri var.
Beyaz far takan toros gördüm ama göz alma olayı sıfırdı mesela, düzgün, kararında kullanan var ama piyasanın %95'i ayarsız, önünden çok karşıyı ve gökyüzünü aydınlatma tipinde olduğu için paketi açılmamış küfürleri yiyor bu sürücüler. Arkadan bu tip farla gelenlere arka sis açıp kapıyorum ki anlasın rahatsız ettiğini diye ya da yol verip ben arkasına geçiyorum uzunları açıyorum aynı etkiyi görsün diye. İte çakala bulaşmadan adam akıllı denetimler yapılırsa, ithalatı kısıtlı olursa bu far teröründen kurtuluruz.
Arka sisi açanlara sayıyorum uzunları o kadar genişlerki aldırmıyorlar bile

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2020
2011 premium benim araç LED apmıştım photon marka en iyisi çizgi olandan göz almasın karşı tarafı rahatsız etmesin diye eskisi de LED di ama göz alıyordu söktürmüştüm. H kaçtı hatırlıyamadım ama satan kişi elegance lar xenon bu değilmiş demişti. Bana dediği fiyattan daha aşağı vermişti Xenon değil demek ki premium lar demişti bilginiz var mı?
Far yıkama varsa orjinalinde paket bakılmaksızın xeondur

Ad Soyad
Veyis Yurdunkulu
Aracınız
Civic FD6 2011
Far yıkama varsa orjinalinde paket bakılmaksızın xeondur

Orjinal far yıkama var ama takan kişi öyle birşey demişti benim aklımda öyle kalmıştı. Elegance da ki ampül ile bu farklı demek ki premium da bu varmış dedi rakamı unuttum ama 300 400 daha uygun bunun ki demişti. Neden dedi ne idi kodu hatırlamıyorum.

Geri