- Ad Soyad
- M2Hamid
- Aracınız
- Civic FD6 2010
Kendime n11den motorcu bir arkadaşımın tavsiyesi ile oxford'un linteki basınç ölçerini aldım.Var mı sizin kullandığınız memnun kaldığınız bir marka hocam?
Mekanik olması sayesinde elektroniklerin bozulma problemlerinin yok ancak ölçüm oturma kafası esas motorsikletler, bu nedenle otomobil lastiklerinde ölçüm yapmak biraz alışkanlık gerektiriyor ama ölçüm hassasiyeti konusunda beni şimdilik üzmedi diyebilirim

Babama da Michelin'in linkteki hava pompasında almıştım, iki cihazında ölçümlerini kontrol etmiştim ve ikisi de aynı değerleri veriyorlardı.
Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli Fiyatı
Michelin MC12264 12Volt 120 PSI Dijital Basınç Göstergeli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Şu anki düşüncemde hava pompa özelliği de olduğu için Michelin'in ürünü bana daha tercih edilir geliyor.
Bir tanıdığımda linkteki Michelin'in sadece ölçüm aletini almıştı ve memnun olduğunu söylemişti.
Michelin MC12290 99PSI Dijital Lastik Basınç Ölçer Fiyatı
Michelin MC12290 99PSI Dijital Lastik Basınç Ölçer en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!