Sigortacımla görüştüm kasko 15 güne kadar veriyormuş.Sigorta şirketinin işgüzarlığından uzamış parça temini.
Onlara da mail attı.
İkame aracı 15 güne çıkardık.
Onlara da mail attı.
Sigortacımla görüştüm kasko 15 güne kadar veriyormuş.Sigorta şirketinin işgüzarlığından uzamış parça temini.
Onlara da mail attı.
Geçmiş olsun hocam, Allah tekrarını yaşatmasın.Hocam araç toplandı 15. gün sonunda.
Değişen parçalar Çıkma)Far yıkama robotları-(Çıkma)Plakalık-Panjur altı ızgara-Logo altı ızgara-Ön logo çıtası-Ön tampon iç demiri.
Onarılan parçalar: Ön tampon-Hava filtre haznesi- Kaput ucunda 5 cm kadar biyer boyandı sökülmeden.
Far yıkama robotları ve plakalığı 600 tl ye aldık.(Yenisi o zaman serviste tanesi 1850 tl idi, plakalık ile beraber 4300 civarı tutacaktı)
Toplamda boya işçilik hepsi 6200 tl tramer e yansıdı.
2100-2400 civarı işçilik ve boya ücreti bunun.
Ön tamponda görsel olarak hiçbir sorun yok ama braketlerin olduğu yer sıfır gibi örtüşmedi,müsait olduğumda kendim söküp düzelticem.
hatayı kime verdi ??Hocam araç toplandı 15. gün sonunda.
Değişen parçalar Çıkma)Far yıkama robotları-(Çıkma)Plakalık-Panjur altı ızgara-Logo altı ızgara-Ön logo çıtası-Ön tampon iç demiri.
Onarılan parçalar: Ön tampon-Hava filtre haznesi- Kaput ucunda 5 cm kadar biyer boyandı sökülmeden.
Far yıkama robotları ve plakalığı 600 tl ye aldık.(Yenisi o zaman serviste tanesi 1850 tl idi, plakalık ile beraber 4300 civarı tutacaktı)
Ön tamponda görsel olarak hiçbir sorun yok ama braketlerin olduğu yer sıfır gibi örtüşmedi,müsait olduğumda kendim söküp düzelticem.
Amin.Temennim kimsenin tekerine taş değmesin.Geçmiş olsun hocam, Allah tekrarını yaşatmasın.
%100 karşı tarafa verildi hocam kusur.Bunda kaza kayıt kamerasının etkisi %99.(alkol testi yapan polisler bile kontrolsüz kavşakta yol sağdan gelenin sizi kusurlu bulurlar demişti)
Tekrar geçmiş olsun. Süreç nasıl işledi bilgi verebilir misiniz. Kamera kaydını verdiniz mi, normalde kabul etmiyorlar diye biliyorum.%100 karşı tarafa verildi hocam kusur.Bunda kaza kayıt kamerasının etkisi %99.(alkol testi yapan polisler bile kontrolsüz kavşakta yol sağdan gelenin sizi kusurlu bulurlar demişti)
Hocam neden çıkma parça kullanıldı? Tramer düşük kalsın amacıyla mı?Hocam araç toplandı 15. gün sonunda.
Tekrar geçmiş olsun. Süreç nasıl işledi bilgi verebilir misiniz. Kamera kaydını verdiniz mi, normalde kabul etmiyorlar diye biliyorum.
Hocam neden çıkma parça kullanıldı? Tramer düşük kalsın amacıyla mı?