Civic FC5 BOSCH DOUBLE İRİDYUM BUJİ?

Ad Soyad
SEBAHATTİN ÖZDEMİR
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhabalar,

Daha önceden bu bujiyi kullanan oldu mu acaba ? Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ?

Teşekkürler,

1756366973990.png

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
hondalarımız buji seçer standart kitapçıkta 2 modelden baska buji kullanmayın. ayrıca hiçbir buji sizin aracınıza extra birşey katmayacaktır.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Merhabalar,

Daha önceden bu bujiyi kullanan oldu mu acaba ? Kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ?

Teşekkürler,

Ekli dosyayı görüntüle 273584
Ben yaklaşık 20bin km.dir aktif olarak Bosch iridium kullanıyorum, servisin elinde buji olmadığı için istemeden aciliyetten parçacidan aldım aslında. Şu aşamada aracın gidişinde pek bir sorun yok ama yakıt tüketimim normale göre hep yüksek çıkıyor. Belki subap ayarı kaynaklı da olabilir, emin degilim ama sakin kullanimda bile tüketimim hep biraz yüksek oluyor. Esas çekindiğim nokta bu bujileri alıp sorun yaşayan birçok kişi olmuştu, hangi serisi iyidir kötüdür pek bilmek mümkün degil gibi. Bujileri biraz daha kullanıp orjinal NGK bujilerle devam etmeyi planlıyorum. Orjinal bujiler gibi uzun vadeli gidecegini sanmıyorum.

Ad Soyad
SEBAHATTİN ÖZDEMİR
Aracınız
Civic FC5 2019
Ben yaklaşık 20bin km.dir aktif olarak Bosch iridium kullanıyorum, servisin elinde buji olmadığı için istemeden aciliyetten parçacidan aldım aslında. Şu aşamada aracın gidişinde pek bir sorun yok ama yakıt tüketimim normale göre hep yüksek çıkıyor. Belki subap ayarı kaynaklı da olabilir, emin degilim ama sakin kullanimda bile tüketimim hep biraz yüksek oluyor. Esas çekindiğim nokta bu bujileri alıp sorun yaşayan birçok kişi olmuştu, hangi serisi iyidir kötüdür pek bilmek mümkün degil gibi. Bujileri biraz daha kullanıp orjinal NGK bujilerle devam etmeyi planlıyorum. Orjinal bujiler gibi uzun vadeli gidecegini sanmıyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler :)

Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Merhabalar,

Teşekkürler,

Ekli dosyayı görüntüle 273584
Ben şuan kullanıyorum, yakıt tüketimi Denso ile aynı şuan Antalya yolunda 530km yaptım depoda 12 lt gaz hala vardı LPG tüpüm 48 net alıyor. 36 lt alıp yola devam ettim. 5000km yaptım şuan problem olursa tekrar yazarım ama olmayacağı kanaatindeyim. Orjinal olması önemli bu arada ben Almanya seyahatimde almıştım ürünü

Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Çalışmada vs. aptallaşma yok, zaten beni bilen bilir pinpirikli bir Honda kullanıcısının kötüyü övmem aksine yererimm 😂😂

Geri