boya rütuş

Aracınız
Civic FB7 2015
merhaba arkadaşlar aşağıdaki sürtmemden dolayı kaynaklanan sorunu nasıl bir yol izleyerek çözmemi önerirsiniz? başına gelem varmı? rütuş boyamı yoksa spreymi uygulamalıyım? yoksa ustaya verip mi yaptırmalı.

IMG_7347.JPG

IMG_7348.JPG

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Aracınız
merhaba arkadaşlar aşağıdaki sürtmemden dolayı kaynaklanan sorunu nasıl bir yol izleyerek çözmemi önerirsiniz? başına gelem varmı? rütuş boyamı yoksa spreymi uygulamalıyım? yoksa ustaya verip mi yaptırmalı.

Ekli dosyayı görüntüle 6216

Ekli dosyayı görüntüle 6217

Hocam benimki olsa ben sprey yapardım. Fakat içiniz rahat etmeyecekse ustaya götürün. Benim el biraz yatkın. Şu an sizinkine benzer bir kaza var ön tamponda. Hiç dokunmadım. Elbet yine birisi beni bulur o tampon değişir ben biliyorum

Aracınız
Civic FB7 2015
Hocam benimki olsa ben sprey yapardım. Fakat içiniz rahat etmeyecekse ustaya götürün. Benim el biraz yatkın. Şu an sizinkine benzer bir kaza var ön tamponda. Hiç dokunmadım. Elbet yine birisi beni bulur o tampon değişir ben biliyorum

sorma ya otoparka beton atmışlar rampa farketmedim içim cız etti. boya çatlaması var o yüzden sprey rütuş ta kurtarmaz gibi geliyor usta kazıyıp astar ve boya atması gerek sanırım. aslında gene sürterim bişi olur diye kalsın diyorum ama göze batıyor. altıüstü plastik ek tampon.

tşkler mask. allah başınıza vermesin kimsenin sakınan göze çöp batıyor

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=5239]vasco1925[/MENTION] Benzer sorunlar bende de var büyük ihtimal rötuş yapacağım.

Aracınız
sorma ya otoparka beton atmışlar rampa farketmedim içim cız etti. boya çatlaması var o yüzden sprey rütuş ta kurtarmaz gibi geliyor usta kazıyıp astar ve boya atması gerek sanırım. aslında gene sürterim bişi olur diye kalsın diyorum ama göze batıyor. altıüstü plastik ek tampon.

tşkler mask. allah başınıza vermesin kimsenin sakınan göze çöp batıyor

Hocam benim başıma da durmadan geliyor. Geçen bir yere 1 dk durdum bir aracın arkasındaydım meğer adam çıkmaya hazırlanıyormuş geri geri küt diye bir vurdu o sizin hasara benzer hasar oluştu ekran kırığı gibi boya çatladı. Kalsın dedim beni yine birisi bulur. Durmadan bişey oluyor kurban keseceğim alırken kesmemek gibi bir hata yaptım

Aracınız
Aracınız
Civic FB7 2015
Geri