Civic bayii lerinden birine gidip ücretsiz alabilirsiniz.Teşekkürler.
Bende öyle düşündüm aslında, Kendi Adımı ve Soyadımı yazan bir plakalık yaptırsam mı diye düşünmüştüm aslında, ama çok apaçi gibi olur diye kararsız kaldım.
Öneriniz nedir ?
Civic bayii lerinden birine gidip ücretsiz alabilirsiniz.Teşekkürler.
Bende öyle düşündüm aslında, Kendi Adımı ve Soyadımı yazan bir plakalık yaptırsam mı diye düşünmüştüm aslında, ama çok apaçi gibi olur diye kararsız kaldım.
Öneriniz nedir ?
Zevk meselesi ama bende seviyorum Hatta ben orjinal Honda Türkiye nin orjinal plakalığı bile var satmayıda istemiyorum çalmalarına karşılık söktüm bayinin plakalığını taktım sizde bir bayinin plakalığını takabilirsinizTeşekkürler.
Bende Kırmızı olsun, Benim olsun dedim, piyasa fiyatından biraz daha fazlasını ödedim. ( Tabii renginden önemli aracın durumu var, Tarcanlarda her şey çok iyi dediler. )
Teşekkürler.Civic bayii lerinden birine gidip ücretsiz alabilirsiniz.
Ben İstanbul Maltepe deyim, Bizim burada Honda Plaza Mutluhan var, oraya gidip isteyeyim en iyisi.Zevk meselesi ama bende seviyorum Hatta ben orjinal Honda Türkiye nin orjinal plakalığı bile var satmayıda istemiyorum çalmalarına karşılık söktüm bayinin plakalığını taktım sizde bir bayinin plakalığını takabilirsiniz
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.