S
Silinen üye 20336
Guest
Hocam bir hususu yanlış anlamış olduğunuzu farkettim ve düzeltmek istedim. Yetkili serviste onarılmış bir araç için hasar tutarını çok değil az buldum.Aciklamalariniz için cok teşekkür ederim. İşlem serviste yapılmış, saticinin dedigine göre duran arabanin altina köpek girip bu zararı vermiş, cekici ile servise götürmüşler. Dediginiz gibi hem servis kaydini hem de ekspertiz ile aracin durumunu tespit ettirecegiz. Miktarin fazla cikmasinin nedeninin çekici olduğunu soyledi satici. Tabi hepsi teyide muhtaç. Başka bir kazası yok, 2016 model 25000 km de arac. Airbagi özellikle sormamin sebebi yolda giderken olduysa bu durum airbag acmaya sebep olabilir mi? Gerekirse airbag kontrolü yaptıracağım çünkü.
BLA-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ayrıca duran arabanın altına giren köpeğin bu şekilde bir hasar vereceğini sanmıyorum. Araç hareket halinde olmalı yada duran aracın altına köpek değil de aslan falan girmiş olmalı
Airbag açmasına sebep olabilir tabiki her türlü darbe hocam... Bu aracın marka/modeline ve hasar aldığı yere göre değişir muhtemelen.