Bu sitede neden bu kadar cok reklam var

Katılım
1 Ara 2019
Mesajlar
231
Tepki puanı
304
Konum
Konya
Aracınız
Civic FC5 2019
Çok teşekkür ederim işte şimdi ilgimi çeken reklamlar çıkmaya başladı :))
@Civictr42 @h.k_Ahmed Mobil uygulamada çıkan flört tanışma vs. içerikli reklamlar engellendi (y)

@Vututu Honda kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu sosyal medya kullanmayı daha çok seviyor, forumumuz ise daha çok araştırmayı seven kitleye hitap ediyor. Durum böyle olunca da Honda içerikli iş yapan firmalar hiç bir masrafı olmayan facebook ve instagram gruplarıyla iş birliğini tercih ediyor. Diğer markalarda yetkili satıcılar hatta markanın kendisi bile forum sitelerini destekler iken 7. yılını doldurmak üzere olan sitemiz Google reklamları ve üyelerimizin destekleri ile bugünlere kadar geldi.

İçerik gizlemeyi kaldırmak dediğiniz gibi hemen çıkma oranlarını düşürür belki reklam kazancına da etkisi olabilir, ilerleyen süreçte belki de denenebilir.

CPH1951 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
@Vututu Sitenin kurulma amacı hobi ve fikir alış verişi, yani ticari kazanç ve kaygı taşımıyoruz. Forum yönetimi ve paylaşımcı üyelerimizin çabası ve öz verisiyle bilgilenmeye ve bilgilendirmeye çalışıyoruz. Forum ile birlikte kurulan forumun sosyal medya hesapları mevcut ancak forum tadında olmadığı ve bilgi değeri taşımadığı için ilgilenmiyoruz. Aslında otomobil teknik bilgileri ile ilgili güzel bir forumumuz var, google dan hit alıyor mu bakmadım ama forum bilgi açısından oldukça zengin.
Yani dediğiniz gibi her şey vakit ile ilgili bizlerinde durumu çok farklı değil :)

 
Geri
Üst