Hoparlörler için olanının linki var mı? Komple benim de krom çerçeve yapasım geldi. Vites kutusu dahil mi bunlara
hoperlör çerçeveleri ve vites ve bardaklık çerçevelerini takım olarak satan yok. Ama biz araştırıp hepsini ayrı ayrı satan tek satıcı bulmuştuk. Yanlış hatırlamıyorsam topde90 gibi birşeydi satıcının ismi. Ondan teker teker aldıktan sonra mesaj atıyorsunuz. Şu siparişlerimi tek kutuyla gönderirmisiniz diye. Ondada hoparlör çerçevesi yoktu ozaman. Belki şimdi gelmiştir.Hoparlörler için olanının linki var mı? Komple benim de krom çerçeve yapasım geldi. Vites kutusu dahil mi bunlara
Yag fiyatı 185 TL çok değil mi?Merhaba, Bugün 80000'e 500 km kala aracımın şanzıman yağını değiştirdim. Tesadüf eseri 15 yıl yıl boyunca Honda Efe de çalışmış, 3 yıl boyunca da kendi ismiyle açtığı Hondacı Mehmet'i buldum. Orijinal yağ kullanması, fiyat ve geçmişi beni ikna etti. 3LT yağ değişimine 185 TL aldı. Hiç pazarlık etme gerek duymadım ilk defaAnkara'da adam akıllı bir usta buldum sonunda.
Ekli dosyayı görüntüle 3380
Ekli dosyayı görüntüle 3381
Ekli dosyayı görüntüle 3382
Serviste zaten 170₺. Lifte kaldırdı değiştirdi 15 lirayı da çok görmedim açıkçası.Yag fiyatı 185 TL çok değil mi?