Bugün Honda'nıza ne yaptınız?

Tamamdır ben akşam size buradan gerekli bilgileri yazarım. İyi günler.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkür ederim. Zahmet veriyorum sizede. fiyat çok iyi geldi. Eğer sizinkine yakın bir fiyat verirlerse ciddi anlamda düşünürüm. Eskişehire sık gidip geliyorum. Özellikle yaz tatilinde.
Bu sonax ufuk hondanın karşısındamıydı?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

escala

0
Aracınız
Cahilliğime verin merak ettim km neden fiyatı etkiliyor
Tabikide sorarım aracınızın kmsini yazarsanız daha net fiyat veriyorlar modelden ziyade km daha önemli onlar için sanırım. Ben sorup buradan size fiyat bilgisini paylaşırım.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

artuc

0
Aracınız
Sanırım aracım boyasının yıpranmasını baz alıyorlar kmsine bakarak. [MENTION=16]teachers71[/MENTION] kardeşim senin aracınında nakitte 1.250 TL olucağını söylediler. Uyarsa randevu alarak yaptırabilirsin.

artuc

0
Aracınız
Bu arada seramik işlemini beğendim güzel işçilik ve ürün performansı çok iyi. Ayna gibi olmuş arabanın her noktası. Resimleri akşam olduğu için çekmeye gerek duymadım yarın iş yerine gidince fotoğraflarını çekip buradan paylaşabilirim.

Bu arada seramik işlemini beğendim güzel işçilik ve ürün performansı çok iyi. Ayna gibi olmuş arabanın her noktası. Resimleri akşam olduğu için çekmeye gerek duymadım yarın iş yerine gidince fotoğraflarını çekip buradan paylaşabilirim.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ben bursadayım. Şimdilik eskişehirle ilgili plan yapamıyorum. Bayramdan bir kaç hafta sonra 10-15 günlüğüne gelicem. Ozaman mutlaka uğrayacağım. Çok teşekkür ederim. Bursada genelde 2binli rakamlar çekiyorlar. Bilmiyorum kalite farkı varmı, sadece işçiliğin pahalı olmasından mı bu fark ama fiyat kafama yattı. Zaten pasta cila yaptıracaktım. 400-500 vereceğime seramik yaptırırım.

Cahilliğime verin merak ettim km neden fiyatı etkiliyor

Araç eski olunca boyadaki yıpranmışlık ve gözeneklerdeki kirlerin temizlenmesi için ön işlemlerden geçiyor. Aksi halde seramik vs işlemler uzun vadeli olmuyor. Altta biriken asit ve kirler alttan alta uygulanan maddeyi aşındırıyor ve ömrünü kısaltıyor.

escala

0
Aracınız
Ben de bu söylediklerinizi tahmin ettim ama km yerine araç yaşı diye düşündüm. 2012 model iki araç olsa ve km leri farklı olsa tabiki biri diğerine göre daha çok kullanılmış olacak ama sonuçta ikisi de hava iklim koşullarına aynı süre maruz kalacak. Tabi lafım size değil bu işlem için km soran uygulayıcılara

Geri