Dediğim gibi dostlar ismim Gürcan,gidin ismimi verin indirim yapılacak. Allah'a emanet
Redmi Note 5 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bugun hondama bagaj açma yayı sipariş verdim ?Arkadaslar bu baslik altinda hondaniza bugun neler yaptiniz onlari yazabilirsiniz ornegin cam filmi yaptirdim vs gibi
Tapatalk
Yeni aldığım hb sport+ a aliexpressden kırmızı dikişli deri direksiyon ve vites kılıfı ile orta kol dayama kaplaması sipariş verdim. İnş sağ salim gelirde montajını yapar ve beğenirsem kapı kolçakları içinde almayı düşünüyorum.
Benim ki çok mu kaba duruyor rüzgarlık ? Sizce sökmeli miyim arkadaşlar ?Ekli dosyayı görüntüle 251704
Link atma şansınız var mı?
Araba kol dayama kutusu kol kapağı ped yastık destek kutusu kol dayama üst Mat astar için Honda Civic X 10th FC 2016 2017 2018 2019 2020 - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comTrim deri süet araba direksiyon kılıfı Honda Civic için 2016 2017 2018 2019 2020 10th Gen araba aksesuarları - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comDeri araba vites yaka için Honda Civic X 10th 2016 2017 2018 2019 2020 aksesuarları araba dişli kafa vites topuzu kapakları - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yakismis mi hocam Böyle ?Olmadi iste duz mugen on ek ama arkalar mugen rr hepsi ayni paket oldugunda daha guzel duruyor sahsen boyle dusunuyorum. Ama araciniz guzel Allah kaza bela vermesin.Ekli dosyayı görüntüle 251908
ES7 - FB7 - FC5
#06AFM316
Önce sıkı bir pazarlık yapın sonra ismini verin direk isim vermeyinDediğim gibi dostlar ismim Gürcan,gidin ismimi verin indirim yapılacak. Allah'a emanetEkli dosyayı görüntüle 251872