Maşallah. En beğendiğim civic rengiyle jantıyla budur heralde. Çok güzel kazasız belasız binmeniz dileğiyle.Pastalandık cilalandık... Ekli dosyayı görüntüle 252326
F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Maşallah. En beğendiğim civic rengiyle jantıyla budur heralde. Çok güzel kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Son 3 gündür ben Hondayı korumak için elimden geleni yaptım ama benim dışımda herkes zarar verdi
Bu aralar FB7yi kullanıyorum, 3 gün önce arabayı güzelce yıkadım, dün çamurumsu bir yağmur yağdı kirletti, sabahta ışıklarda beklerken arka tamponun sağ kenarına yarım akıllının biri sürttü
İşin garibi aynı yere 2-3 ay önce de çarşıda parkettiğimde sürtüp kaçmışlardı
Bende inat ettim, o kısmı boyatmayacağam, belki keyfimin yerinde olduğu bir gün rötüş yaparım.
Ama ülke olarak trafikte çok dikkatsiziz, sırf bu yüzden çevremin baskısına rağmen uzun süredir inatla araç yenilemiyordum ve yaşadığım olaylar ne kadar haklı olduğumu ortaya koyuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 252332
Lpg enjektor nozullarini 2.2 mm. uçla buyuttum. Gaz ayari yaptim. Sonuc 4.95 olan lpg enjektor ms. suresi 3.75 ms.'ye dustu. Benzin enjektor m.s. degeri 2.80. Dipgazda arac bogulma hissi ve performans kaybi duzeldi. Yakiti nasil etkiler zamanla gorecegiz
Son 3 gündür ben Hondayı korumak için elimden geleni yaptım ama benim dışımda herkes zarar verdi
Bu aralar FB7yi kullanıyorum, 3 gün önce arabayı güzelce yıkadım, dün çamurumsu bir yağmur yağdı kirletti, sabahta ışıklarda beklerken arka tamponun sağ kenarına yarım akıllının biri sürttü
İşin garibi aynı yere 2-3 ay önce de çarşıda parkettiğimde sürtüp kaçmışlardı
Bende inat ettim, o kısmı boyatmayacağam, belki keyfimin yerinde olduğu bir gün rötüş yaparım.
Ama ülke olarak trafikte çok dikkatsiziz, sırf bu yüzden çevremin baskısına rağmen uzun süredir inatla araç yenilemiyordum ve yaşadığım olaylar ne kadar haklı olduğumu ortaya koyuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 252332