Geçmiş olsun akacak kan damarda durmaz Allah beterinden korusun insaAllahBUGÜN HONDAMIN AYNASINI KIRDIM
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsun akacak kan damarda durmaz Allah beterinden korusun insaAllahBUGÜN HONDAMIN AYNASINI KIRDIM
Yayları değiştirme sebebiniz nedir?Dün 10.1” multimedya taktık FD6 hondama. Ayrıca arka yayları KYT marka yaylala değiştirdim.
Ancak sol taraf 1 cm kadar düşük kaldı.
Amörtisör sağlam. Nedendir çözemedim.
Hondalarda zaten 1 taraf diyerinden farklı yükseklikte orjinal hali bu bir problem yok anlıyacağınızDün 10.1” multimedya taktık FD6 hondama. Ayrıca arka yayları KYT marka yaylala değiştirdim.
Ancak sol taraf 1 cm kadar düşük kaldı.
Amörtisör sağlam. Nedendir çözemedim.
kan aksa iyiydi şaka bir yana servisten bir fiyat aldım 1950 tl dedi boya ve sökme takma hariç çıkmada 800 ve 1000 arası yan sanayi yok sıkıntı büyükGeçmiş olsun akacak kan damarda durmaz Allah beterinden korusun insaAllah
Geçmiş olsun, güzele nazarda çabuk değiyor işteBUGÜN HONDAMIN AYNASINI KIRDIM?
Gayet muntazam ben çok beğendimArkadaşlar bana fikir verirmisiniz bu yapıştırdığım çamurluk ventleri olmuşmu yoksa cingene işimi olduEkli dosyayı görüntüle 254208Ekli dosyayı görüntüle 254209Ekli dosyayı görüntüle 254210
bugün honda cem e bıraktım araca ayna çerçevesi ve ayna camı orjinal değişecek gitmiş ken ön arka üç şerit led ışık da takın dedim bakalım nasıl olacak alınca resim paylaşıcamGeçmiş olsun, güzele nazarda çabuk değiyor işte
Kaplama hepsi hiç boya yokGayet muntazam ben çok beğendim
Panjur ve ellerdeki siyahlar boyami kaplamami
Venus V6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.