NoFeaR
BYD
- Ad Soyad
- Turgut
- Aracınız
- Diğer Markalar
Merhaba arkadaşlar ;
Ben aranıza yeni katıldım hem üyelik hemde araç olarak bende cumartesi günü aracıma yağ bakımı ve şanzıman yağ değişimi yaptım aracı yeni satın aldığım için bakımdan sonra bir konu dikkatimi çekti P R N D S vitesleri arasında geçiş yaparken tam olarak durur vaziyette iken P konumundan R konumuna vitesi aldığım zaman arabanın ön tarafından hafif bir tık sesi geliyor ve araba hafif şekilde sallanıyor. Aynen N konumundan D konumuna alırken de bazen benzer sesi çıkarıyor. Araçta çok yeniyim bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar konu ile ilgili bilgi verirlerse çok sevinirim tedirgin olamam gereken bir konumudur bu ? Seyir halinde iken hiç bir problem yok vites geçişlerinde. HONDA CİVİC FD6 2011 MODEL 77.500 KMDE. ARAÇ.
Lütfen sorunuzu alakasız konu başlıklarına yazmayın, sorunuz ile ilgili aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz,
R den P ye alınca tak diye ses gelmesi
Merhaba arkadaşlar dün aracimi kapalı otoparkıma parkederken farkettim. Birkaç kez tekrar ettim hepsinde de aynı ses geldi. Akşam otoparkıma aracı parkettigimde R vitesten P ye geçtiğimde inceden tak diye ses geliyor. Parkettigim yer düz bir zemin eğim yok. Ama R den N ye alıp sonra P ye...
www.civictr.com
Soğukta R ve D konumunda rahatsız edici ses sorunu
Arkadaşlar aracım 2012 model otomatik vites civic fb7 bikac gündür dikkatimi ceken motor sogukken aracı vitese taktığımda sıkırti sesi geliyor boşa attığımda kesiyor r ye veya d ye attığımda yine yapıyor araç ısınınca bidaha yapmıyor.basina gelen varmı acaba soğuktan mı yapıyor aşırı soğukta...
www.civictr.com