Bugün Honda mı teslim aldım.Ekli dosyayı görüntüle 257679
Fakirim epeydir eco takılıyordu çekti bi ziyafet ?Motor ne sevinmiştir yüksek devir ve benzin gördüm diye![]()
Fakirim epeydir eco takılıyordu çekti bi ziyafet![]()
Hayırlı olsun rs i arayacak mısın acaba reisBugün Honda mı teslim aldım.Ekli dosyayı görüntüle 257679
Bugün Honda mı teslim aldım.Ekli dosyayı görüntüle 257679
Teşekkür ederim, gece İstanbul bodrum arası 5 kişi bagaj ful geldim az önce bitti yolculuk. Beni tatmin etti, RS ile de 110-120 basıyorsun, bunla da aynı basıyorumHayırlı olsun rs i arayacak mısın acaba reis
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam hayırlı uğurlu olsun o yanındaki emre var ya emre ...iyi çocuktur
Hürmetler
Performans olarak bir eksi sini görmediniz yani hocam ..aracı LPG modda mı kullandınız İstanbul bodrum arası ne kadar LPG yada benzın yaktı .. gerçi arac yeni oldugu için normal den fazla yakmıstır..Teşekkür ederim, gece İstanbul bodrum arası 5 kişi bagaj ful geldim az önce bitti yolculuk. Beni tatmin etti, RS ile de 110-120 basıyorsun, bunla da aynı basıyorum. Ben memnun kaldım ama yol boyunca kaput altından tık tık ses kafamı sisirdi ne olduğunu çözemedim.
Performans olarak bir eksi sini görmediniz yani hocam ..aracı LPG modda mı kullandınız İstanbul bodrum arası ne kadar LPG yada benzın yaktı .. gerçi arac yeni oldugu için normal den fazla yakmıstır..
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.