Prenses bugün süslendi

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Güzel olmuş hocam. Ekran için de koruyucu film önerebilirim. Sanırım hâlâ üzerindeki kendi orijinal bantı? Ben aldım tam uyumlu ve gerçekten kaliteli. Çizilmeye karşı koruma gerekebilir. Link aşağıda bakmanızda fayda var ?Ekli dosyayı görüntüle 257997
Prenses bugün süslendisilver kaplama yaptırdım.
Siyah jant mi ? Hayatimda yaptigim en buyuk hata ve pismanlik ! Yikiyosun 2 dakika sonra balatadan akan su ve aninda leş bir goruntu ! Kesinlikle tavsiye etmem.
ES7 2004
FB7 2013
FC5 2017
ARTIK TUCSON 2015![]()
Ekli dosyayı görüntüle 257997
Prenses bugün süslendisilver kaplama yaptırdım.
Bende aynı dertten muzdariptim taa FB7 varken çin-çan-çon lardan bunu almıştım hocam.güzel olmuş hocam güle güle kullanın.. Anahtarlıgınızın kılıfını yakından çekermisiniz ? veya link var mı ? bendeki silikon sürekli cıkıyor içinden cebten cıkartırken.
O deilde kırmızı H gercekten efsane duruyor link var mı hocamBende aynı dertten muzdariptim taa FB7 varken çin-çan-çon lardan bunu almıştım hocam.
Şimdi keşke 2 tane alsaymışım diyorum yedekte silikon takılı.
Virüs geçtiğinde almak isterseniz linki bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 258001Ekli dosyayı görüntüle 258002![]()
113.21TRY |Honda Civic için CR V HR V Accord yeşim Crider Odyssey 2015 2018 uzaktan koruyucu 3 düğme deri araba anahtarı Fob cep kapak kılıf|Araba için Anahtar Kılıfı| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
'?? ??? ???. (??????)
'?? ??? ???. ?-???? ??-? (?????)
'?? ??? ???. ?-???? (Ş??????? ?????)
Bende aynı dertten muzdariptim taa FB7 varken çin-çan-çon lardan bunu almıştım hocam.
Şimdi keşke 2 tane alsaymışım diyorum yedekte silikon takılı.
Virüs geçtiğinde almak isterseniz linki bırakıyorum
![]()
113.21TRY |Honda Civic için CR V HR V Accord yeşim Crider Odyssey 2015 2018 uzaktan koruyucu 3 düğme deri araba anahtarı Fob cep kapak kılıf|Araba için Anahtar Kılıfı| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
'?? ??? ???. (??????)
'?? ??? ???. ?-???? ??-? (?????)
'?? ??? ???. ?-???? (Ş??????? ?????)
O deilde kırmızı H gercekten efsane duruyor link var mı hocam
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
bu silikon gibi değilmi hocam? yani anahtar bu kılıfın içine kolayca giriyorsa bizdeki silikonlardan cıktıgı gibi çıkmıyor mu ?