tırnagın içine geri bırakmasın dieBütün tırnaklar geçti tekrar kontrol ettim ama kelepçe nereye atılacak onu bilemedim. Montajı kendim yaptım
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
tırnagın içine geri bırakmasın dieBütün tırnaklar geçti tekrar kontrol ettim ama kelepçe nereye atılacak onu bilemedim. Montajı kendim yaptım
Onu da Bi kontrol edeyim ilk fırsatta
fotoğraf olsaydı iyi olurdu hocamTüm kapılara ve kaput ‘a 9mm izolasyon malzemesi ve bant ile yalıtım yaptık , eldeki malzeme bitti yenisi gelince davlumbazlarıda bitiririz inşallah . geriye döşeme altı ve araç altı zift benzeri uygulama yapan malum markanın uygulaması kaldı Ancak onları profesyonel destek alarak yapmak istiyorum . Sadece kapılara yaptığımız uygulama sonucu araç içi Bluetooth bölümündeki trim sesi kafa ütüleyecek seviyede duyulmaya başladı, sanırım iyi kötü yalıtım işe yaradı gibi gözüküyor
2015 FB7 eco elagance
2020 Fc5 Eco Executive
Fiyatları da belirtirseniz günce piyasa hakkında bilgimiz olur.
Tek göze çarpan sübap ayarı için müstakil işçilik ücreti alınması. Normalde genel işçiliğe +50 şeklinde olması makul geliyor.Motul eco-lite yağ 160-TL
Blueprint 3'lü filtre seti 120-TL
Sübap ayarı - 150-TL işçilik
Üst kapak contası - 100-TL
Genel işçilik - 100 TL
Gaz ayarı - 20-TL
Toplam 650-TL
Hocam bende kaput altına izolasyon yapmak istiyorum nereden ve ne malzeme aldınız bilgi verir misiniz?Tüm kapılara ve kaput ‘a 9mm izolasyon malzemesi ve bant ile yalıtım yaptık , eldeki malzeme bitti yenisi gelince davlumbazlarıda bitiririz inşallah . geriye döşeme altı ve araç altı zift benzeri uygulama yapan malum markanın uygulaması kaldı Ancak onları profesyonel destek alarak yapmak istiyorum . Sadece kapılara yaptığımız uygulama sonucu araç içi Bluetooth bölümündeki trim sesi kafa ütüleyecek seviyede duyulmaya başladı, sanırım iyi kötü yalıtım işe yaradı gibi gözüküyor
2015 FB7 eco elagance
2020 Fc5 Eco Executive
Hocam bende kaput altına izolasyon yapmak istiyorum nereden ve ne malzeme aldınız bilgi verir misiniz?