İlla 45 takmaniza gerek yoktu üst amperlerde sıkıntı cikarmiyor
Mi 9 Lite cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Mi 9 Lite cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam nereden aldınız , bende vites etrafını ve kapı-cam açma düğmelerinin etrafını piano black yapmayı düşünüyorumPiano black u cerceveyi montajladikEkli dosyayı görüntüle 261951
Hocam nereden aldınız , bende vites etrafını ve kapı-cam açma düğmelerinin etrafını piano black yapmayı düşünüyorum
Evet hocam FK7 lerde standart olarak var, FC5 lerde ise isteyen sonradan takıyor neden FC5 lerde standart yok bilmiyorum.Bu çamurluk üst koruması sanki fk7 lerde var diye biliyorum yanlış mıyım acaba
Redmi Note 8 Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hayırlı olsun hocam. Memnun kalmanızı dilerim.Bugün 5d paspaslarım geldi onları taktım çoğu halı yeri kapladı.Şu anlık güzel gibi.Almak isteyen olursa link aşağıda
Oto Paspas Fiyatları ve Modelleri - n11
Oto Paspas ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araba Paspas çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ekli dosyayı görüntüle 262357Ekli dosyayı görüntüle 262358Ekli dosyayı görüntüle 262359Ekli dosyayı görüntüle 262360
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok güzel görünüyor. Malzemenin yapısı nasıl, sanki kauçuk değil de süngerimsi gibi duruyor. Ayrıca arka kısım tek parça mı?Bugün 5d paspaslarım geldi onları taktım çoğu halı yeri kapladı.Şu anlık güzel gibi.Almak isteyen olursa link aşağıda
Oto Paspas Fiyatları ve Modelleri - n11
Oto Paspas ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araba Paspas çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ekli dosyayı görüntüle 262357Ekli dosyayı görüntüle 262358Ekli dosyayı görüntüle 262359Ekli dosyayı görüntüle 262360
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.