Geri görüş kamerasıNasıl bir kamera hocam?
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geri görüş kamerasıNasıl bir kamera hocam?
Hocam burçların çatlak olmasının başka belirtileri var mı? Bende de düz yolda, virajlarda sıkıntı yok. Logar kapağı gibi bozuk yerlerden geçerlen arkadan sağa çekiyor gibiYakın zamanda yaptığım harcamalar. Zamanı gelen rutin işler:
> Kış lastiklerim sac jantta hazırdı, balans tak çıkar yaptık.
> Ön tabla burçları sağ ve sol yırtılmış yenisi çakıldı. 10.000 bakımda çatlak olduğunu farketmiştik. Üstüne 4.000 daha gitmiş olduk. Yolda giderken en çok tırtıklı şerit atlamalarında net şekilde sağa ve sola çekme yapıyordu.
> Sol ön Z rot değişim.
> Arka iki amortisörde yağ akıtması vardı. Ömürleri dolmuş. Dj marka ile değişim yapıldı.
> Soğutma suyunun dercesi düşük çıktı. 10 litre saf su ile komple hat temizleme, ardından Castrol RF Mavi 3 litre antifiriz eklemesi yaptık. Son 1 litre elde bıraktık. Sistem havasını aldık. Ardından 1 litreyi ekledik. Yedek depo temizliği için sökmek lazım dediler. Kalsın dedim. Kendim sert hortum ile tabana kadar indim suyu bastım çıkan su tertemiz olasıya kadar takip ettim. Ardından hortum ile nefes çekerek genleşme deposunu komple boşalttım. Ardından yarım litre saf su ekledim.
> En son 4 teker rot ayarı yaptırdım.
> Toplam masraf 1.195 tl.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Arkadaşlar motor bölümü yağ vs temizliği için bu ürünü kullananlar var YouTube de video falanda çekmişler baktım bayağı iyi de temizliyor.
Buradaki kullanıcılardan bu Ürünü kullanan varmı acaba.
Kullansam herhangi bir sorun yaşarmıyım yorum bekliyorum saygılar.
> Benim dediğim tablada yatay ve dikey olarak 2 burç var. Dikey olan pek yüke maruz kalmıyor. Yatay olanlar sağa ve sola olan esnemelerde yükü karşılıyor. Kontrol testini araç yanal sallayarak anlıyorlar.Hocam burçların çatlak olmasının başka belirtileri var mı? Bende de düz yolda, virajlarda sıkıntı yok. Logar kapağı gibi bozuk yerlerden geçerlen arkadan sağa çekiyor gibi