Merhaba Sayın Civictr üyeleri bugün arabama uygulattığım buharlı temizlikten bahsedeyim.
Motor bölümündeki yağ ve tozlanma için ince temizlik yaptırdım ayrıca araç içini komple buharla temizlettim.. Sonuç dan çok memnunum.
Motor bölümü öncelikle tozdan arınması için buhar tutuldu ardından yağ sökücü sıvı madde sıkıldı tekrar ince ayrıntılı buhar temizliği yapıldı ve bezle iyice kurulandı bir müdded bekledikten sonra aynı işlem birdaha tekrarlandı.
Araç içi önce süpürgeyle kaba pislikler alındı daha sonra buharla temizlendi ve bezle silindi son olarak parlatıcı süt kullandırttım. Eski kasa civiclere 75 80 TL istedikleri bu dönemde aracımın değerini anladım önceleri fırça vuruyordum arabaya birde siyah renk araba çabuk kirlendiği için çok özenmeden yıkıyordum ama artık fırçayla yıkama işini bırakıp oto yıkama eldiveni kullanıcam
fırça izlerini görünce içim gitti
Bağzı yıkamacılar gibi 20 25 dk da değilde tam 2 saat özenerek temizlik yapıldı ve sonucu çok beğendim.
Motor temizliği 50
Araç iç dış temizlik 30
Verdiğim para hiç zoruma gitmedi benzin kapağının içi dahil temizlendi. Müşterisine değer veren iş yeri sahibi bu olsa gerek..
Allah herkese gönlüne göre versin kazasız belasız sürüşler diliyorum.