Bugün arkaya koruma demiri taktırdım. Forumda çok rastladım arkadan ufak çarpmalar da hemen bagaj havuzu dağılıyor..Ekli dosyayı görüntüle 267421
Tampon demirini nereden temin ettiniz? Bu hususla ilgili konuda bu parçayı arayan forumdaşlar vardı? @münzeviBugün arkaya koruma demiri taktırdım. Forumda çok rastladım arkadan ufak çarpmalar da hemen bagaj havuzu dağılıyor..Ekli dosyayı görüntüle 267421Ekli dosyayı görüntüle 267422
Toprak oto Eskişehir denTampon demirini nereden temin ettiniz? Bu hususla ilgili konuda bu parçayı arayan forumdaşlar vardı? @münzevi
Civic FD6 & FB7 arka tampon demirinin olmayışı sorunu
Merhaba Herkese, Forumu vakit bulabildiğim kadar inceledim ama bulamadım. Öğrenmek istediğim 2016 model Dream modellerinde arka tampon darbe emici demir bulunup bulunmadığı. Bu konu ile ilgili bilgi paylaşmanızı rica ederim.civictr.com
İlgili başlıkta ve alt mesajda da belirtilen Toprak Otomotiv'den almıştım.Tampon demirini nereden temin ettiniz? Bu hususla ilgili konuda bu parçayı arayan forumdaşlar vardı? @münzevi
Civic FD6 & FB7 arka tampon demirinin olmayışı sorunu
Merhaba Herkese, Forumu vakit bulabildiğim kadar inceledim ama bulamadım. Öğrenmek istediğim 2016 model Dream modellerinde arka tampon darbe emici demir bulunup bulunmadığı. Bu konu ile ilgili bilgi paylaşmanızı rica ederim.civictr.com
Siz takamadım diyince farklı bir yerden aldığınızı düşündüm ?İlgili başlıkta ve alt mesajda da belirtilen Toprak Otomotiv'den almıştım.
Ben değil 20 senelik kaportacı takamadı. Çeki demiri yeri farklı ve aradaki boşluğa da sığmıyor.Siz takamadım diyince farklı bir yerden aldığınızı düşündüm ?
Mrb aldığınız yerin linkini payşaşabilirmisiniz bende arıyordum bulunduğum Yerdeki aksesuarcılarda bulamadımHerkeze iyi forumlar
Cıvıc fc5 aracınimızın bugun makyajlık aydınlatmasını Led e cevırdım...
Şunun bilgisini Vereyım,
Orjınali 31mm fakat ben 29mm taktım ayrıca pıyasada 28mm olarak da var. Bunların hepsi uygunluk sağlıyor.
Honda adı altında satılanlar 75 tl den pıyasada,
Benım aldıgım kargo dahil 30tl ayrıca cok güçlü ışıga sahip tam beyaz. Led sayısıda fazla.
Montaj için videoda çektim ihtiyaç duyulduğunda paylaşım saglayabilirim..Ekli dosyayı görüntüle 267482Ekli dosyayı görüntüle 267483Ekli dosyayı görüntüle 267484
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.