Bugün Honda'nıza ne yaptınız?

Kaputtaki taş izlerini rötuşlayım dedim komple arabayı boyadım nerdeyse :) 10 15 yere rötuş yaptım. Baktım Baktıkça yenisi çıkıyor bıraktım :) mesela Mugen yazısının bitiminden arkaya doğru sürtme izi vardı bilen bilir. Güzel oldu bence
16a4711ae88e35f199274f441b13833d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaputtaki taş izlerini rötuşlayım dedim komple arabayı boyadım nerdeyse :) 10 15 yere rötuş yaptım. Baktım Baktıkça yenisi çıkıyor bıraktım :) mesela Mugen yazısının bitiminden arkaya doğru sürtme izi vardı bilen bilir. Güzel oldu bence
16a4711ae88e35f199274f441b13833d.jpg

Ben onu mügen yazısının bi parçası olarak biliyordum ya [emoji3]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla spor yay varken eşim yapmıştı. Hatıran olsun diye ellemiyordum. Hatun görünce ne diyecek bakalım :)

Hocam hatıraları silmemek lazım, sonra diğer tarafında yeni yeni hatıralar çıkabilir :D

Bugün kış lastiklerimizi alıp taktık. Goodyear ultragrip 8 taktık. 205*55*16 ile araç 6 mm daha yere yaklaştı. Body kitten dolayıda 5cm kadar alçalmıştı.
Şimdiye kadar bursada hiç kış lastiği almamıştım. Çokda ihtiyaç duymadım. Çok kar yağdığında 1– 2 gün aracı kullanmıyordum. Bebek olunca şart oldu. :)

Bugün kış lastiklerimizi alıp taktık. Goodyear ultragrip 8 taktık. 205*55*16 ile araç 6 mm daha yere yaklaştı. Body kitten dolayıda 5cm kadar alçalmıştı.
Şimdiye kadar bursada hiç kış lastiği almamıştım. Çokda ihtiyaç duymadım. Çok kar yağdığında 1– 2 gün aracı kullanmıyordum. Bebek olunca şart oldu. :)
Abi nasıl yere yaklaşıyor ya? Normal ölçüleri o...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri